Göksel Özdoğdu ile 63 yıl önce hayatını birleştiren Metin Akpınar'ın, 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu.

Suphiye Orancı hamileyken, Uğur Dündar’ın verdiği röportaj gündem oldu! Suphiye Orancı hamileyken, Uğur Dündar’ın verdiği röportaj gündem oldu!

Tek yumurta ikizleri, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı.

"HAYAT GERİYE DOĞRU YAŞANMIYOR"

Türkiye'nin gündemine oturan olay sonrası Metin Akpınar, çocuklarından haberdar olmadığını vurgulamış, ikiz kızlarını tanıdığı ilk andan itibaren kabul ettiğini belirtmişti. Hem Nebioğlu kardeşlerden hem de eşi Göksel Hanım'dan özür dileyen oyuncu, "Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor" açıklamasını yapmıştı.

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık babasını hedef alan Duygu Nebioğlu, son olarak Instagram hesabından yayınladığı mesajla gündeme geldi. Metin Akpınar'ın kızı, "Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin. Sonra fakirlik belgemin iptalini isteyin Akpınarlar" ifadellerini kullandı.

"ANNEMİ BULMAK İSTİYORUM"

Metin Akpınar'ın dünyaya gelen ikiz kızlarından olan Duygu Nebioğlu, Tuba Kalçık'a verdiği röportajda, "Annemle en son 2010 yılında görüştüm. O zamandan beri görüşmüyorum" dedi. Nebioğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:

Babamın Metin Akpınar olduğunu yeni öğrenmiştim o zaman. Annem Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. Ama bir daha ne aradı, ne de sordu. Dayılarım ve teyzemlerin üzerinden de ulaşamıyorum. Annesi öldüğünde Türkiye'ye geldi ama benden gizlediler. Bizimle görüşmek istemiyor. Ben annemi bulmak istiyorum.

"GEREKİRSE ONUN PROGRAMINA ÇIKARIM"

Metin Akpınar'ın kızı annesinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi. Duygu Nebioğlu, şu ifadeleri kullandı:

Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona. Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya'daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor.

MÜGE ANLI'DAN YANIT

Nebioğlu'nun Müge Anlı'ya seslenmesinin ardından başarılı gazeteci sosyal medya hesabından 'Herkese kapımız açık. Her zaman bekleriz' şeklinde bir paylaşım yaptı.

Editör: İrem Nur Kaya