Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhur İttifakı'na destek mesajı yayımladı. Soylu yaptığı paylaşımda, "Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor." dedi.

Ankara TUSAŞ tesislerine terör saldırısı: Teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı Ankara TUSAŞ tesislerine terör saldırısı: Teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Merkezi'nde CHP lideri Özgür Özel ile görüşmesi sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelen imalı ittifak açıklaması siyaset kulislerini hareketlendirdi.

"ERDOĞAN VE BAHÇELİ TARİH İNŞA EDİYOR"

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Türkmen Beyi büyüğümüz MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli tarih inşa ediyor. Cumhur İttifakı tüm unsurlarıyla; Selçukludur, Osmanlıdır… Türkiye Cumhuriyeti'nin ta kendisidir. Değerleri her gün bozulan dünyanın vicdanıdır. Milli manevi varlığımızı ve birliğimizi geçmişimize sadakat, geleceğimize olan sorumluluğumuzla sahiplenmektedir. Cumhur İttifakı, Türkiye Yüzyılını gelecek yüzyıllara Türk'ün onurlu asrı olarak emanet edecektir. Allah bizimle beraberdir." ifadelerini kullandı.

Editör: İrem Nur Kaya