İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Sancaktepe'de vatandaşlarla bir araya geldikten sonra MHP'nin seçim çadırını ziyaret etmek istedi.

Bakanlıktan tasarruf adımı! Bakan Yerlikaya ile yardımcılarının araç ve koruma sayısı azaltıldı Bakanlıktan tasarruf adımı! Bakan Yerlikaya ile yardımcılarının araç ve koruma sayısı azaltıldı

Ancak MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, İmamoğlu'na sert çıktı. "Geri bas geri. Geri çekil" diyen Karaalioğlu'na İmamoğlu, "Az sakin olun" dedi.

Karaalioğlu daha sonra sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

"Sn. İBB Başkanı; Sancaktepemiz'e gerçekleştirdiği ziyareti, terör örgütünün siyasi uzantısı, görünüşte meşru fakat faaliyetleri ve yapısı itibarıyla gayrimeşru olan bir partinin bölücülükle dokulu paçavraları ve ikilik iliyetli propagandaları eşliğinde tamamlayacakken hangi maksatla olduğu bilinmeksizin partimizin seçim standını da ziyaret etmek arızında olduğunu öğrenir öğrenmez "Bu stant, ellerine şehit kanı sinenleri ve Türkiye düşmanlarına avuç açan gayr-ı samimi tutumluları kaldırmaz, ziyaretimize lütfen gelmesin" diyerek lisan-ı münasip ile hassasiyetimizi ve gelmemesi yönündeki samimi ihtiramızı taraflarına ısrarla belirtmemize rağmen Sn. İBB Başkanı seçim stantımıza gelip istediği kaos ortamını ve tahkir dolu tutumlarını icra ettirmeden salimen uğurlanmıştır.

Sağduyu ve selamet içerisinde; milli iradeye hürmet düsturuyla ifa ettiğimiz seçim çalışmalarımıza, şahsi çıkmazların gölgesinde yeşeren nifak tohumlarının ilişmesine ve kaos ortamının tetiklenmesine müsaade etmeyeceğiz. Seçim stantımızda cerayan eden hadisenin mahiyeti kamuyouna tazim ile duyurulur."

Editör: Gürel Yurttaş