Yuvarlak masa etrafında toplanıp bir sinerji üretemeyen, milletin sorunlarına karşı çözümü olmayan, milletin umudu olma yolunda adımlar atamayan, kısır gündem, algı operasyonları ile siyaset cambazlığı yapan ittifaktan umudunu kesen seçmen; yine yaparsa bu hükümet yapar sorunlarımızı çözerse yine Erdoğan çözer ümidiyle, 2023 yılında yine müstesna bir demokrasi şöleni, muhteşem bir cumhur zaferini, Cumhuriyet’in yüzüncü yılında millet coşkuyla kutlayacak görünüyor.

Ülkeyi kısır gündemlere sıkıştırma, algı operasyonlarıyla yanıltma, siyaset cambazlarına gerçeği kapatma, sosyal medya propagandalarıyla sahte ve düzmece anketlerine millet hiç takılmıyor sandıkta ise hiç dikkate almıyor.

Cumhur İttifakı’nın ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin oy oranlarını düşük gösterenlere, milli siyaseti küçümseme hayasızlığına düşenlere, kendilerine sipariş kamuoyu araştırmalarıyla devamlı itibar cellatlığı yapanlara millet diyor ki, sizler bizi yok sayacaksınız, bizlerde sandıkta ülkemizin milli hedefleri için daha çok var olacağız.

Siyaset cambazlığı ile sizler bizi hafife alacaksınız, günü geldiğinde sizler, bizlerin ağırlığımızla altılı masa altında ezilmekten de kurtulamayacaksınız.

Ülkenin milli hedeflerine karşı dışarıdan kimlerden hangi talimatı, hangi tembihi alırlarsa alsınlar, milli değerlere saldıranları karşı duramasalar da perde arkasında olanlara selam dursalar da tek tek değil de alayı birden ülkenin üzerine saldırsalar da hiç fark etmez. Demokrasiye ve millet iradesine kast etmek için sıraya giren dışardan güdümlü gayri millilerin hepsi birden bu milletin ayakları altında paspastır.

Cumhur İttifakı’nı milli dava ve siyasi mücadelesini kundaklamak için ellerini ovuşturanlara Türk milleti zamanı geldiğinde, siyaset cambazlarına günlerini gösterecek, bunları sandıkta rezil edecektir.

Milli düşünen ve ülkenin bekası için Erdoğan’a destek veren Milliyetçi Hareket Partisi’ni mükafatlandıracak, layık olduğu zirveye taşıyacaktır. Millet olma ruhuyla fazilet ve feragatiyle sinesinden doğan ittifak ruhuna sahip çıkacaktır.

Millet yine Cumhurbaşkanını seçecek, o da yine İzmir’de adaylığını açıkladığı gibi Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.

Cumhur İttifakı’nın milli yürüyüşü, emperyalistlere karşı siyasi irade gösteremeyen korkakları da ziyadesiyle ürkütmektedir. Türkiye’nin milli yürüyüşü, milli güçlenişi Türkiye düşmanlarını ve   hainleri telaşlandırıyor, uykularını kaçırıyor.

Cumhur İttifakı’nı durduracaklarmış!  Bunu asla başaramayacaklar. Bu milli yürüyüşü durdurmak demek; Türklüğün susması, tarihin sessizliğe gömülmesi demektir. Emperyalist emel sahipleri boşuna heves etmesin. Türk milleti ne duracak ne yorulacak ne de milli mücadelesinden yılacaktır.

Millet için, vatan için, istiklal için, istikbal için, evlatlarımızın geleceği için, henüz doğmamış yavrularımız refahı için çabalayan güçlü iradeli milli bir iktidar var. Var olmaya devam edecektir…

Milletimiz Cumhur İttifakı’nın Türkiye’yi büyütme ve yükseltme arayışını ve milli amacını biliyor. Milli düşünen herkes şunun da farkında ki gerçek güç millettir. Hiç kimse seçimler yaklaştıkça suyu bulandırma, ortalığı karıştırma sinsiliğine kapılmasın. Milletin menfaatine olmayan yolun sonu karanlıktır. 

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne kefen biçenler, ülke üzerinde emperyalist baskı kuranlar günü saati geldiğinde o kefeni bizatihi kendileri giymek zorunda kalacaklardır.

Bu millet geçmişte olduğu gibi 2023 yılında da Türk milleti sevdalılarını mahcup etmeyecektir.  Gayri milli düşünen, ülkesine hasım olan, ülke düşmanlarıyla siyasi ikballeri için pazarlık yapan, tüm siyasilere mağlubiyetle tanıştıracaktır.

Henüz Cumhurbaşkanı adayını bile açıklayamayan millet ittifakına Türk milletinin yüzü dönüktür. Vatandaşlar yaşanan süreçte bunu da çok açık olarak görmektedir.

HDP/YPG/PKK/FETÖ’nün, muhasım çevrelerin yuvarlak masa altında gizlendiğini bilmecedir. Bu siyasetçilere milli konularda Türk milletinin itimadı asla kalmamıştır.

Tek hedefi Erdoğan’ı devirme üzerine kurulan, milli konularda susan bu masa kinin, kirin ve kifayetsizliğin masasıdır. Bu masa hıyanetin, husumetin ve hezimetin masasıdır. Türkiye’nin geleceği şaibeli masayla, komployla, siyaset mantarlarıyla değil, cumhurun muazzez iradesiyle tecelli edeceği kesindir.

Millet biliyor ki Cumhur İttifakı’nın, ipinin dışardan tutulduğu ayaklarına çıyanların tutunduğu masası yoktur. İktidarın umudu millettir, huzuru ufku milli birlik ve dayanışma ruhudur.

Milletin sesine kulak veren, talebini dinleyen, ne istiyorsa onu yapabilen, millete hizmet eden, millette bir ve beraber olan, sorunları çözme iradesi gösteren sevdası millet, gücü devlet, sesi; Dedem Korkut’un, Ahmet Yesevi’nin, Hacı Bektaş’ın, Kürşad’ın, Ertuğrul neslinin devamı olan, millî mücadele kahramanlarının maziden ulaşan heybeti milli duruşuyla, milletin zedelenmek, aşağılanmak, hor görülmek istenen milli onurunu korumaya kendini adamış millî bir duruşu olan bir irade var. Bu irade ve ses; teslimiyetçi, tavizkâr ve kişiliksiz siyasete karşı halkın, hakkın ve haklının gür sesidir.

Emperyalistlerin tetikçisi bölücü terörün hudutlarımızda tutunması, mücavir bölgelerde yuvalanması, güney sınırlarımız boyunca çatısı örülmek istenen terör devleti, peş peşe yapılan askeri harekatlarla ve kahramanlarımızca engellenmiş, ihanetin Akdeniz’e ilerleyiş ve çıkış noktaları iktidarın iradeli duruşuyla kapatılmıştır.

Türkiye’nin bölücü teröre merhamet göstermeyeceğini, müsaade etmeyeceğini hem sınır içinde hem de sınır ötesinde güç kullanarak ve şehitler vererek kanıtlamıştır.

Ülkemizin kırk yıllık belası olan fitnenin başı gövdesinden elbet koparılacak, kökü de muhakkak kazınacaktır. Terörle mücadele bir millet kararıdır. Karşı çıkanlar gayri millidir teröristlerin safındadır. Terörle mücadele hukuki temeli olan meşru bir müdafaa sürecidir.
Türkiye ve Türk Milleti Cumhur İttifakı’na karşı olan kriz severleri güldürmeyecek, kaos bekçilerini keyiflendirmeyecek, ekmeğine ve milletin milli emeğine göz koyanları ise asla affetmeyecektir.

Ucu dışarda olan Türkiye aleyhtarı tezgâhları, tabansız telkinleri, bayağı tezvirleri, batık tenkitleri işe yaramayacak, Türkiye’nin ekonomik ve siyasi istiklaline dönen çarkına çomak sokamayacaklar, coşkun akan sularının önüne asla set çekemeyecekler.

Türkiye Cumhuriyeti, ülkesiyle, milletiyle bölünmez bir bütündür, egemenlik unsurları itibariyle tektir, milli ve üniter bir devlettir.

Türk milleti tarihi ve kültürel kökleri bakımından birdir, diridir, çelik gibi sağlamdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu, istiklâl mücadelesinin taçlandırılmasıdır. Ay yıldızlı al bayrak şehitlerimizin örtüsü, bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, birlik ve beraberliğimizin sembolüdür.
İstiklal Marşımız, bu onurlu mücadelenin kahramanlık destanıdır ve o günlerin aziz hatırasıdır. Millî birlik ve bölünmez bütünlüğümüzün dayandığı ana temeller tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek dildir.

Cumhur İttifakı bu kutlu değerleri ve kutsal emanetleri, göstermeye ant içmiş yüksek fedakârlıkla, kararlılıkla, milli şuur ve millet sevgisiyle korumaya ve geleceğe taşımaya yemin etmiştir.

Türkiye terörle mücadeleyi kararlılıkla icra ederken, yeni bir harekat gündemdeyken, Ana muhalefetin Terörle Mücadele Yasası’nı yumuşatma sözü vermesi işbirlikçiliğin ve Batı’nın namına siyaset yaptığının resmi belgesi ve tescilidir.

Milli irade ülkemizi içerden ve dışardan kuşatmak isteyenlere aradıkları fırsatı vermeyecek, son 20 yılda millet iradesine pranga vurmak için gizli ve açık operasyon yapanlara milli ruhla müsaade etmeyecektir.  Milletin varlık ve yaşama nedenlerinden asla taviz vermez. Millet ayrılıkta, bölünmede, çözülmede, dağılmada, bölücü terörün ve Türkiye düşmanlarının dayatmalarından da korkup sinmez … 

Milli irade ‘Cumhur İttifakı’nı 2023 seçimlerinde yine iktidar yapar ve millet Cumhuriyetin kuruluşunda olduğu gibi Cumhuriyet’in 100 yılını da yine milli birlik ruhuyla coşkuyla kutlar…