İNSANIN milli duygularını depreştiren, özel bir ortamdayız. Milliyetçi doktorlarımızın iftar yemeğinde. Her taraf bayraklarla süslenmiş. Bu doktorlarımız vatan millet sevdalısı. Devlet sevdalısı. Bayrak sevdalısı. Çünkü hepsi milliyetçi vatansever, Türkçü. Salonda aldığınız nefes bile size bir ferahlık verir. Bu görüntü; “İşte Atatürk’ün kendini emanet ettiği, gurur duyacağımız doktorlar” deme gereğini hissettirir. Türk Tabip Odası, Afrin teröristlerine destek verirken, Milliyetçi Hekimler Derneği, doktorları, hocaları, onlar vatanın bütünlüğüne sahip çıkıyorlar, bayrağa sahip çıkıyorlar. Güzel işlere de imza atıyorlar.

Hocalarının izinde

Salonda otuza yakın tıbbiye son sınıf öğrencisi, doktor adayı gençler var. Hepsinin kalbinde Milli-Türkçü bir ateş var. Milliyetçi bir duruş var. Çünkü hocalarının yolunda feyiz aldılar, alıyorlar. Onların mücadelesini görüp, kendilerini gelecekte milli vatan savunmasına hazırlıyorlar. Ve kürsüdeki söylemler. Milliyetçi Hekimler Dernek Başkanı Prof. Dr. Orhan Gedikli, kürsüde iyilikten, güzellikten, orucun kutsiyetinden bahsedip, Nas Suresi’nden güzel örnekler veriyor. Diğer tarafta, Milliyetçi Hekimler Genel Sekreteri Yavuzhan Baş, doktorlarımızdan destek istiyor. Ne için? Kurbanlar için, fitre için, zekat için, bağış için. Toplanacak bu paralar bu yardımlar, ihtiyacı olan, maddi zorluk çeken fakir tıbbiyeli öğrencilerin burslarında kullanılacak. Onların ileride iyi bir doktor olarak yetişmeleri için harcanacak. Daha da ötesi Milliyetçi Hekimler topladıkları kurbanları, Afrika’ya göndermiyorlar. Türk Cumhuriyetlerindeki fakir Türk insanına gönderiyorlar. Yani; “Önce bizim fakirimiz” diyorlar. En son kurbanlar Azerbaycan’ın işgal altındaki, mülteci durumundaki, Karabağ insanları için, zor şartlarda yaşam mücadelesi veren, yurtlarından zorunlu göç ettirilmiş bu garipler için kesildi.

Tabip odası neyin peşinde

İşte dostlar bir tarafta vatanın milletin arkasında duran, hekimleri için güzel işler yapmaya çalışan, bir Milliyetçi Hekimler Derneği var. Diğer tarafta ise ikişer defa onar ay ceza almalarına rağmen, hala zehirli söylemlerinin arkasında duran, savaş ve de insanlık gibi ulvi kavramları ön plana çıkararak, teröristlere verdiği desteği bu şekilde gizlemeye çalışan bir de Türk Tabip Odası var. Atatürk’ün kendisini emanet edecek kadar değer verdiği, güvendiği Türk doktorlarının böylesine bir odanın peşinde olması, bu odanın arkasında durması inanın insanın içini acıtıyor. Mahkeme teröristlere bu tür destek söylemlerinden dolayı, Türk Tabip Odası yöneticilerine, İkişer kez 10’ar ay hapis cezası verdi. Ama inanın hala akıllanmadılar. Türkiye, vatan, bayrak demiyorlar, “Teröristi öldürmek insanlık suçudur” diyorlar.

Milliyetçi hekimler

Ülkemizde sadece; bebek katillerini destekleyen, dış güçlerin piyonu görüntüsü veren Türk Tabip Odası yok. Vatana, bayrağa ölesiye bağlı, İnsan hayatına saygılı doktorlarımızı barındıran, Milliyetçi Hekimler Derneği var. Dernek Başkanı Prof. Dr. Orhan Gedikli ve doktor arkadaşları, genç doktorlara her daim, vatan sevgisini aşılayıp, iyilikten, güzellikten bahsediyorlar. Tıp öğrencilerinin, okullarını bitirebilmeleri için onlara burs veriyorlar. Yıkıcı ve bölücü söylemlerden uzak duran, Milliyetçi Hekimler Dernek yöneticilerinin tek bir amacı var; “Doktorluk mesleğini yüceltmek”. Bunun için de Kurban Bayramlarında toplanan deri ve bağışlardan elde edilen gelirleri, eğitimde maddi zorluk çeken tıp öğrencileri için kullanıyorlar. Milliyetçi Hekimler Derneği’nin, Türk halkından ve doktorlardan isteği; fitre ve zekatlarını tıp öğrencilerinin eğitimlerinde kullanmak için derneğe bağışlanması.