BATI diyoruz, medeniyet diyoruz, çağdaşlık diyoruz, insan hakkı diyoruz. Ne kadar doğru? Ne kadar inandırıcı? Onlar kendilerine Müslüman, kendilerine Hristiyan. Onların teröristi iyi, bizim teröristimiz kötü. Kötüden öte onlara göre her Müslüman terörist. İşte böyle bir batı ile işte böyle bir ABD ile yan yanayız, müttefikiz, özde değil sözde müttefikiz.

Müslüman dünyası akıllanmalı

İran’a karşı Arap NATO’su kuruyorlar. Bu garip birliktelikte kim var? Müslüman düşmanı ABD, garip Filistinlilerin katili, işgalci siyonist emperyalist İsrail. Böyle saçma birliktelik olur mu? Kime karşı savaşacak bu muhteremler? İran’a. İran’ın dini ne? Müslüman... Peki niçin savaşacaklar? Çünkü İran işgalci İsrail’e karşı, Garip Filistinlerin, hem siyasi olarak hem de silahlı olarak yanında duruyor. İsrail, İran düşmanı. Dolayısıyla ABD, İran düşmanı. Peki, Mısır, BAE, Vahabi Suudiler neyin düşmanı?

ABD ve batı Müslüman katili

Bir şeyi netleştirelim. Batı, ABD, Rusya, Avrupa sömürgeci, kan emici ve emperyalist. Yüzyıllardır insanları eziyorlar, soyuyorlar, katlediyorlar. İngiltere, Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya... Bakın geçmiş 500 yıllık tarihlerine. Hep işgalciler, hep sömürgeciler hep insanların sırtından kanla geçiniyorlar. Hindistan’ı, Pakistan’ı, Ortadoğu’yu, Afrikayı,Avusturyayı, yeni Zelanda’yı, okyanuslar üzerindeki adaları hep sömürgeleştirmişler, insanlarını köleleştirmişler. Onların zenginliklerini çalıp kendileri Karun gibi olmuşlar. Garip insanları ya öldürmüşler ya da aç bırakmışlar. Aynı şimdilerde Ortadoğu’da olduğu gibi. İngiliz’in,Fransız’ın, Kanadalının, Amerikalının Ortadoğu’da işi ne? Ordusu ile tankı ile teröristi ile tüfeği ile ajanı ile nükleer tehdit silahı ile? Bir savaş koalisyonu kuruyorlar... İçindeki elemanlar hep aynı. Fransız, Alman, Avustralya, Kanada, Hollanda, İngiliz ve Amerikalılar. Vuruyorlar kırıyorlar. Şu alçakça koalisyonlar sayesinde 6-7 milyonun üzerinde Müslüman’ı katlettiler. Libya’yı kan gölüne çevirdiler, devlet diye bir şey bırakmadılar. Irak’ı üçe böldüler. Suriye üçe bölündü darmadağın. Afganistan’dan, Bosna’dan bahsetmek bile istemiyordum. Katledilen, sakat bırakılan yerinden yurdundan edilen insan rakamı, 40-50 milyonun üzerinde. İşte bu alçaklarla, BEA, Mısır ve Suudiler Arap NATO’su kuruyor. İnsan bu kadar aptal olabilir mi? Kasabın bıçağını yalayan inek misali, aslında tüm Müslümanların birleşip bu alçakları bölgelerinden def etmeleri gerekirken onlara kucak açıyorlar. Bakıyorsunuz, bu sömürgeci koalisyon üyelerinin ülkelerinde bir tek damla kan akmıyor. Müslümanlar bir koalisyon ordusu kurup, İngiliz’e, Fransız’a, Amerikalı’ya saldırmıyor. Ama onlar hep burada ve hep bizi katlediyorlar. Sormak istiyorum; “Bir kesim Müslüman dünyası bu kadar aptal olabilir mi? Allah aşkına!”