Monster Notebook, Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda hızla ilerliyor

MONSTER Notebook, İstanbul’da düzenlediği etkinlikte, şirketin hedeflerini, gelecek projelerini ve oyun bilgisayarı sektörünün genel durumunu değerlendirdi. Oyun bilgisayarı alanında Türkiye pazarının lider markalarından biri olan Monster, yıl sonunda Avrupa pazarında olacağını açıkladı.

Bilgisayar ve oyun sektörü hakkında da çeşitli değerlendirmelerde bulunan şirket, bilgisayar pazarından bağımsız olarak oyun bilgisayarı pazarının büyüdüğünü ve yıl sonu itibariyle, geçen seneye oranla yüzde 30 civarında satış artışına ulaşmayı planladıklarını bildirdi.

Dünyada ve Türkiye’de hızla büyüyen bir alan olan e-sporu da destekleyen Monster Notebook, Türkiye’nin bu alanda en büyük turnuvalarından biri olan Intel ESL Türkiye Şampiyonası’na, Ana Sponsor olarak destek verdiğini de açıkladı. Intel ESL Türkiye Şampiyonası, 12-15 Eylül tarihleri arasında İzmir Enternasyonel Fuarı’nda gerçekleşecek.

Gelişmiş ekran kartları ve yeni nesil Intel işlemcilerle oyuncuların tercihi olan Monster oyun bilgisayarı serileri Abra ve Tulpar, yüksek performansları ve oyunculara özel tasarımlarıyla günün her saati oyun oynamayı keyifli hale getiriyor. Monster oyun bilgisayarları ayrıca, kişiselleştirme avantajı ile oyun tutkunlarının istedikleri özelliklerde bir dizüstü bilgisayar sahibi olmalarına imkan sağlıyor