Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA), Türkiye Diri Fay Haritası'nı güncelledi. Buna göre altından fay geçen ve deprem riski yüksek olan iller belirlendi.

İşte riski yüksek olan iller:

1. DERECE:

İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta, Uşak, Bursa, Yalova, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Kırşehir, Bolu, Hatay, Bartın, Çankırı, Tokat, Amasya, Çanakkale, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Hakkari, Osmaniye, Kırıkkale ve Siirt.

2. DERECE:

Tekirdağ, İstanbul, Bitlis, Kahramanmaraş, Van, Adıyaman, Şırnak, Zonguldak, Afyon, Samsun, Antalya, Erzurum, Kars, Ardahan, Batman, Iğdır, Elazığ, Diyarbakır, Adana, Eskişehir, Malatya, Kütahya, Çankırı, Ağrı ve Çorum.

Cezaevinden tahliye olan Nihal Candan'ın koğuş arkadaşı bakın kim çıktı! Cezaevinden tahliye olan Nihal Candan'ın koğuş arkadaşı bakın kim çıktı!

3. DERECE:

Eskişehir, Antalya, Tekirdağ, Edirne, Sinop, İstanbul, Kastamonu, Ordu, Samsun, Giresun, Artvin, Şanlıurfa, Mardin, Kilis, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Kayseri, Yozgat, Çorum, Ankara, Konya, Mersin ve Nevşehir.

Editör: Gürel Yurttaş