Senelerdir ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 13 yaşındaki Celal Seyit’in kaybolma olayı işlenmeye başladı. Canlı yayında kayıp olayıyla alakalı olabilecek kişilerle konuşan Anlı, misafir Bülent Tuna’nın sözleri karşısında sinirlerine hakim olamadı.

“TÜRKİYE’DE HERKESİN EVİNDE SİLAH VAR”

Olayla alakalı bildiklerini anlatan Tuna’nın evinde pompalı tüfek olduğunu öğrenen Müge Anlı, “Nereden buluyorsunuz bu silahlı?” diye tepki gösterdi. Evinde silah olmasının normal bir vaziyet olduğunu söyleyen Bülent Tuna “İnternetten almıştım evde bulunuyor senelerdir. Hatta polis olayla alakalı arama yapmaya geldiğinde aldı. Bugün Türkiye’de herkesin evinde silah var” şeklinde konuştu.

“SİLAHA MERAKLIYSAN GİT ÜLKENİ KORU”

Bu sözlere kızan Anlı “Burada kimin evinde pompalı tüfek var ya? Siz buraya savaşmaya mı geldiniz? Antalya’da senin pompalı tüfekle ne işin var? Bir gün herkesin evinde arama yapsınlar ve bunların elindeki silahları toplasınlar.O kadar çok pompalı tüfeğe meraklıysanız, sen de Suriye kökenli değil misin? Gitseydin de ülkeni korusaydın o pompalı tüfekle. Antalya’da senin pompalı tüfeği tutmanın ne manası var” diye tepki gösterdi.