YAŞAM

Murat Can Ünverdi: Youtube Türkiye'nin Gizli Yüzü

Yeni Medya Şirketler Grubu CEO’su olan Ünverdi ile Youtube alanında iş birliği yaparak normal koşullarda oldukça uzun sürecek olan kanal geliştirme aşamasının hızlı bir şekilde tamamlanmasını mümkün kılabilirsiniz. Hesabınızın daha ilgi çekici hale gelmesi için gerekli olan tüm yöntemler eksiksiz bir biçimde dikkate alınacaktır!

Kaliteli İçerik Üretmenin Püf Noktası

İçeriklerinizin kaliteli olduğunu fakat bir türlü istediğiniz izlenme oranının yakalanmadığını düşünüyorsanız, anında Ünverdi ile iletişime geçebilirsiniz. Videolarınızın yeniden gözden geçirilerek ilgi çekecek şekilde revize edilmesi sağlanmaktadır. Artık sadece teknik bağlamda değil izleyici davranış eğilimleri konusunda da analizler yapılmaktadır. Bu şekilde videolarınızın çok daha yüksek bir izlenme kat sayısına ulaşması mümkün kılınır. Ünverdi son dönemlerde birçok Influencer ile de iş birliği yapmıştır. Severek izlediğiniz ve milyonlarca kişiye hitap eden videoların arkasında bulunan kahraman Murat Can Ünverdi!

Videonuz Trendlerde Yerini Bulacak!

Youtube kapsamında başarı sembollerinin başında bir videonun trendlere girmesi gelmektedir. Ünverdi’den almış olduğunuz destek ile oluşturduğunuz içeriğin oldukça geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak, trendler listesine girmesi sağlanacaktır. Ayrıca videolarınızın almış olduğu yorum ve beğeni sayısı da yükselişe geçecektir. Bu gelişim normal koşullarda oldukça uzun bir zaman dilimine yayılır, fakat Murat Can Ünverdi tüm bu gelişmelerin kısa sürede gerçekleşmesini sağlayacak. Ünverdi’nin sunmuş olduğu hizmeti farklı kılan da bu!

Kanal Güvenliğinizin Korunması!

Youtube kanal güvenliğinin korunması için de Ünverdi ile iletişim kurabilirsiniz. Siber saldırılara karşı çok daha mukavemetli bir hal alması için gerekli olan teknik önlemler eksiksiz biçimde alınacaktır. Kanal güvenliği koruma altına alınırken aynı zamanda global trendlere uygun ek stratejiler de geliştirilmektedir. Yeni Medya Şirketler Grubu bu alanda sergilenen tüm global gelişmeleri yakından takip etmektedir. Gelişmeleri takip ederek kanalınızı güvenilir şekilde trendlerde tutmak artık çok daha kolay ve pratik bir hal alacak!

Instagram Hesabım : www.instagram.com/mcanunverdi

Kişisel Sitem :  www.canunverdi.com 

Şirket Sitemiz : www.ajansyenimedya.com