İBB Başkan adayı Murat Kurum, Haber Global'da katıldığı programda iddialı bir açıklama yaptı.

Kurum, şunları söyledi:

"Siyasi iradesini herkesin yansıtması en doğru olanıdır. Maalesef muhalefet bizi yapacağımız işlerle ilgili eleştiremiyor. Tek konuştukları ne; şurada gaf yaptı, burada şöyle söyledi. Aslında en büyük gafı kendileri yapıyor. Sırtında küfesi boş, yaptığı bir iş yok, 5 seneyi boşa geçirdi. İstanbulluları üzdüler, kırdılar. Yok bareti ters giydi, yok Gazze ile ilgili gaf yaptı. Bareti görse bunlar kayak tatilinde üzerine binip kayarlar.

İYİ Parti'de kurultay günü. Meral Akşener'den flaş karar İYİ Parti'de kurultay günü. Meral Akşener'den flaş karar

Her şeyi biz biliriz anlayışı İstanbul'un ihtiyacı olan bir anlayış değil. İstanbul'da yaşayan gençlerin umudu olmak zorundasınız. İnsanlar trafikte 3 saatte işe gidiyorsa dönüp aynaya bakmak zorundasınız. ‘Algıyla 5 seneyi geçirdim yine algıyla devam ederim...’ Yok öyle yağma. Siz evinize gideceksiniz, gidemiyorsunuz. Nasıl olur ya böyle bir şey. Bırakın yeniden aday olmayı, şu an istifa etmelidir. Ben böyle bir durumda olacağım, bir dakika oturmam orada. Çözüm ne? Yatırım, toplu ulaşım.

Birazdan soracaksınız anket sonucu ama ben size seçim sonucunu açıklayayım. 31 Mart'ta onlar ne derse desin ne yaparsa yapsın biz kazanacağız. Tüm İstanbul sevinecek, kaybeden kimse olmayacak. İstanbul'u burada yaşayan tüm İstanbullularla birlikte yöneteceğiz"

Editör: Gürel Yurttaş