YAŞAM

Mütevaziliği ile Dikkat Çeken İbrahim Murat Gündüz Kimdir?

İş ve spor dünyasının saygın kişiliklerinden olan İbrahim Murat Gündüz son zamanlarda gençlere verdiği destek ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kickboks alanında vermiş olduğu katkı yeni neslin bu alana yönelmesi açısından çok önemli olup İbrahim Murat Gündüz Adana doğumlu bir iş insanıdır.

 
Adana’da uzun yıllar çalıştıktan sonra kendi iş yerini Ankara’ya taşıdı. Burada belediyelere filo kiralama hizmeti veren firmanın sahibi olan Gündüz, işinde en çok tercih edilen isimlerden birisi oldu. İşinde oluşan başarılı çizelgeyi spor alanına da yönlendiren Adanalı iş insanı muay thai ve kickboks alanları ile uğraşmaktadır.
 
Adana’dan Ankara’ya Uzanan Hayat Hikayesi

Başarılarıyla dikkat çeken İbrahim Murat Gündüz’ün hayatı Adana’da başlayıp 2011’de Ankara’ya taşındı. Burada kendi işini kuran İbrahim Murat Gündüz hem memleketinde hem de ülkenin birçok noktasında farklı firma ve isimlerle iş birliği yapmaya devam ediyor. Bu iş birliklerini hem iş hayatında hem de spor alanında da devam ettiren başarılı isim mütevaziliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.
 
Ülkemizin geleceği konusunda önemli hamleler atan Gündüz, özellikle destek olduğu Ali Göktürk Benli, Ilgın Deniz Ayan gibi isimlerin kickboks alanında ilerlemesine yardımcı oluyor. Geleceğin emin ellerde olması açısından önemli işler başaran İbrahim Murat Gündüz yakında konuşulacak spor dallarına ve sporculara destek vermeye devam ediyor.


Spor Dünyasının Başarılı İsimlerinin Yetişmesine Destek Veriyor

Hem yerli hem de uluslararası alanda muay thai ve kickboks alanına yapılan yatırımlar çok az olduğu için bu iki spor dalının zirveye taşınması açısından İbrahim Murat Gündüz’ün destekleri çok önemli. Bunu bilen ve gören birçok isim İbrahim Murat Gündüz’ün vermiş olduğu desteklerden dolayı onunla çalışmaktan çok mutlu.
 
Geçtiğimiz aylarda MMA ve UFC tarihine geçen başarılı isimlerden biri olan güzelliği ile dikkat çeken Sırbistan vatandaşı sporcu Liana Lojua ile anlaşma yapması dikkatleri üzerine çekmişti. İbrahim Murat Gündüz sadece Liana Lojua ile sınırlı kalmayıp gelecekte yerli yabancı bu spor dallarında dikkat çeken farklı isimlerle de masaya oturması bekleniyor.

https://www.evosangels.com/amp/hayattan/ibrahim-murat-gunduz-is-dunyasinda-attigi-adimlar-ile-dikkatleri-h355086.html