Türk basketbolcu Cedi Osman’ın da forma giydiği NBA takımlarından Cleveland Cavaliers Elazığ ve Malatya için reklam panolarından mesaj gönderdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN KAMPANYA BAŞLATMIŞTI

Milli basketbolcu Cedi Osman hem sahadaki özverili oyunuyla hem de saha dışında dünyaya dair, ülkesine dair gelişen olaylara kayıtsız kalmadan elinden geleni yapıyor. Oyuncu en son Elazığ için Twitter hesabından bir kampanya başlatarak birçok sporcu ve iş insanını teşvik etmişti. Ardından yaptığı paylaşımda 385 bin TL para biriktiğini duyurduğu paylaşımında bir kez daha örnek sporcu tanımını herkese göstermişti.

REKLAM PANOLARINA ELAZIĞ, POTAYA MALATYA YAZILDI

Osman’ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers, New Orleans karşılaşmasında reklam panolarından hem Cedi Osman’ın kampanyasına hem de Elazığ ve Malatya’da yaşana depreme mesaj gönderildi. Malatya’da yaşanan deprem dolayısıyla potaya “Malatya” yazıldı, reklam panolarında ise “Elazığ dualarımız sizinle” ifadeleri yer aldı.

CEDİ’DEN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

Maç boyunca panolara “Elazığ dualarımız sizinle” ve potalara “Malatya” yazıp farkındalığımıza destek veren tüm @cavs organizasyonuna kalpten teşekkürlerimle. Bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.

Editör: Haber Merkezi