EVET, aklıma bu soru geliyor dün gece alınan sonucun ardından. Ligin ilk devresinde neredeydiniz? Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da ilk yarıda kaybedilen puanlar Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışının dışına itti. Evet; belki Burak olsaydı, belki Kagawa olsaydı farklı olurdu ama yoklardı. Sağlık olsun...
 
Şimdi önüne bakmak zorunda Beşiktaş. Ligin bitmesine 6 hafta kaldı ve Şampiyonlar Ligi umudu fazlasıyla arttı Beşiktaş'ın. Şampiyonlar Ligi diyorum çünkü şampiyonluk artık Kaf Dağı'nın ardından gibi duruyor. Kaf Dağı'nın ardına ulaşılır mı? Zor!
 
Burak Yılmaz, Atiba, Dorukhan, Ljajic, Gökhan Gönül, ikinci yarı Caner... Neredeyse tüm takım iyi mücadele etti dün gece ama çok önemli bir oyuncu daha vardı dün gece: Loris Karius! İlk yarıda, maç 0-0 devam ederken üç tane üst üste yaptığı kurtarış, maçın kahramanlarından birisi olmasına yetti de arttı bence.
 
 
Şimdi Beşiktaş'ın yapması gereken; kalan 6 maçını da kazanıp üzerindeki - özellikle de Galatasaray'ın- rakiplerinin puan kaybını beklemesi. Az önce Kaf Dağı dedik ama siz bakmayın Kaf Dağı dediğime... Sonuçta her masalda bir gerçeklik payı vardır!