Nevşehir'de kontrolden çıkan otomobil takla atmasıyla birlikte  arkadan gelen araçların çarpmamak için ani manevra da bulunması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Zincirlenme kazada  iki otomobil de şarampole yuvarlandı.  3 kişi hayatını kaybederken 6 kişi ise yaralandı.

Nevşehir’in Avanos ilçesi Bozca Köyü yakınlarında saat 23.00 sıralarında meydana gelen kazada Nevşehir’den Kayseri’ye seyir halinde olan bir otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Araçtan kopan parçalar da yola saçıldı.

Konya Ereğli'de cinayet: Yavuz Çapan öldü, Hacı Salih Çamlıbel yaralandı Konya Ereğli'de cinayet: Yavuz Çapan öldü, Hacı Salih Çamlıbel yaralandı

Kaza-41Arkasından gelen iki otomobil ise kaza yapan araca çarpmamak için manevra yapınca iki otomobil de şarampole yuvarlandı.

Sürücülerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı 6 kişi ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.Cenazeler yapılan incelemenin ardından adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Nehir Durdağı