YAZINCA CHP’Lİ dostlar kızıyorlar, tepki gösteriyorlar, hatta maille, telefonla taciz ediyorlar. Nasıl yazmayalım ki! Askerimiz cephede, teröristin her çeşidi ile yedi düvelle, yağmur ile doğa koşulları ile mücadele ediyor. Tanımadığı bir bölge. Ortalık köstebek yuvası gibi, belli ki PKK-PYD alçakları, teröristleri, ABD stratejik düşmanlarımız tarafından eğitilmiş, desteklenmiş güçlendirilmiş. Kilometrelerce tüneller, mevziler, füzeler, roketler, silah yığınakları. Ve de son sistem tanksavar silahlar. Doğanın yanında, bu alçaklarla da savaşıyor, Mehmetçiğimiz. Kanını döküyor, şehit oluyor. Akşamlarını nasıl geçiriyor? Hiç düşüneniniz var mı? Hep tetikte hep uyanık hep mevzide veya pusuda. Biz sıcak evlerimizde televizyon başında, pinekleyerek, uyuklarken, onlar kartal gibi bozkurt gibi nöbette. İçi titrese de, her çıtırtıdan ürperse de, soğuktan üşüse de görev başında.

Beka sorunu yaşıyor

Böyle durumlarda biz ne yapmalıyız? Askerimizin moralini yüksek tutarak, arkasında olduğumuzu göstermemiz lazım. O moralle, o destekle, Mehmetçiğimiz daha iyi savaşır, daha iyi mücadele eder. Çünkü arkasında Türk Devleti’nin, Türk Milleti’nin olduğunu bilir. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti, bir Beka sorunu yaşıyor. Bunu anlamayanlar için tekrar söylüyorum. Hedef ülke durumuna geldi. Bunu Stratejik Düşman ABD-İsrail yaptı. Bu düşmanlarımıza karşı ne kadar güçlü olursak, o kadar caydırıcı oluruz. Beka sorununu halletmenin tek yolu var. Korkup pısırık bir şekilde bir köşeye sinmek değil. Her türlü güçle, gücümüz son damlasına kadar mücadele etmektir. Ve asla ama asla yapmayacağımız bir şey var, bu savaşı siyasete alet etmek. Askerimiz orda savaşırken, kanını dökerken, yapmayacağımız şey, ekranın karşısına geçip, ahkâm kesmek, askerimizi ve de onunla birlikte savaşan yerel güçleri, halkının katili Esat’a isyan eden Suriyeli milisleri rencide etmek. YPG-PYDPKK cici gösterip, ÖSO’ya tu kaka demek en son yapacağımız şey. Bunu Kılıçdaroğlu’na söylüyorum. Maalesef artık aşırı sol kulvara doğru yelken açan, PKK gibi terörist bir örgüte bile şirin görünecek, hamleler yapan CHP bunu yapıyor. HDP’yi zaten anlatmaya gerek yok. Onun işi PKK’ya destek olmak. PKK’yı korumak kollamak. Bunu anlıyoruz da, Atatürk’ün partisi CHP’yi anlamakta inanın zorlanıyoruz. Yahu adamlar cephede savaşırken, garip garip iddialarla onların morallerini bozmanın, Onlara, ÖSO birliklerine, terörist türünde yakıştırmalar yapmanın, bize ne kazancı olacak Allah aşkına!

Omuz omuza çarpışıyor

Unutmayın ÖSO ile Mehmetçik yan yana omuz omuza çarpışıyor. Ve ÖSO şimdiye kadar 1100 şehit verdi. Susun ya! Gidin o yapamadığınız, yapamadığınız için hep yüzde 25’lerde kaldığınız, siyasetinizi mecliste, sokakta yapın. Askerden, ÖSO’den elini çekin, bırakın olar işlerini yapsınlar. Sizde işinizi yapın. Afrin’e girmeyecek mişiz(!), Cerablus’a girmeyecek mişiz(!). Suriye’nin kuzeyinde ne işimiz varmış! YPG’nin bize zararı dokunmazmış! Yahu bunları APTAL birileri bile söylemez. Dediğim gibi ya Ali Kemal gibileri söyler. Ya da devletin bekasından çok kendi siyasi bekasını düşünenler söyleyebilir. Daha ne diyeyim ki! Bilmiyorum! Orada PKK teröristleri yuvalanmış bizim için bekliyordu. Yok, etmezsek yarın bizim insanımızı katledecekler, devletimize saldıracaklardı. Bunu bile göremiyorsanız, Yazık size!