Yerel seçimler için son günlere yaklaşırken  Halk TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel değerlendirmelerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 11 büyükşehrin üstüne 5 büyükşehri daha ekleyeceklerini belirterek  şunları aktardı; "Bir kere Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli'nin dördünü de alsak şaşırmam. Giresun'u Sinop'u kazanacağız ve Trabzon'un merkezini kazanacağız. Afyon ve Uşak'ı yan yana kazanacağız. Kütahya'nın da çok büyük bir sürpriz potansiyeli var" 

Fatih Erbakan'a büyük şok. Yeniden Refah'tan belediye başkanı seçildikten sonra istifa etti Fatih Erbakan'a büyük şok. Yeniden Refah'tan belediye başkanı seçildikten sonra istifa etti

Sonucu en çok merak edilen İstanbul seçimlerine de değinen Özel, "Her anket bir öncekinden Ekrem Başkan için iyi geldi. Öyle olunca trend hep yukarıya doğru gitti. İddialı bir şey söylemiyim ama şunu söyleyeyim, hani haksızlığa uğradı ikinci seçim oldu ya ben ikinci seçimdeki farkı artıracağını bekliyorum" dedi.

Editör: Nehir Durdağı