NEYMIŞ! Düğüne gidiyormuş! Şöyle geçerken de bir uğramış. Bunları kim söylüyor? Gönlünde, geleceğin Cumhurbaşkanlığı adaylığı yatan, Her şeyin güzel olacağını seçim sloganı haline getiren, Bir şekilde İstanbul Belediye Başkanı seçilen, Sayın Ekrem İmamoğlu. “Geçerken uğramış!”. Hadi canım sende... Kimi kandırıyorsun? Kenarında ye de kimse görmesin. Kime uğramış bu başkan arkadaşımız? Kayyum atanan, PKK güdümündeki Belediye başkanlarına. Ne için? Destek vermek için. Psikolojik olarak arkasında durmak için.

En gözde bağımlısı Operasyonlarla köşeye sıkışmış olan HDP-PKK’ya destek sağlamak için olayın ona göre kanunsuz olduğunu, söylemek için. İyi güzel de arkadaş bu başkanlar sütten çıkmış ak kaşık mı? Hepimiz biliyoruz ki Ahmet Türk yılların PKK destekçisi. Örgütün en gözde bağımlısı. Ve destek verdikleri kişilerinin durumu. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Ekrem İmamoğlu, hatta Sayın Muharrem İnce haktan hukuktan bahsederken, bu PKK destekçisi, işbirlikçisi yardım ve yatakçısı başkanların, yaptıklarını niçin hiç dillendirmiyorlar.

Sokaklara verilen PKK katillerinin adları. Yaralı PKK militanlarının tedavi edilmesi. PKK’ya militan temin edilmesi, İstiklal marşımız dururken PKK marşını ayakta büyük bir zevkle okumaları. Belediyeden senin benim vergimle iller bankasından gönderilen paraların, Kandil’e havale edilmesi. Kandil’in bu belediyelere esas yöneten sıfatı ile ikinci bir eş başkan ataması. Bu vatan için kanını dökmüş en kıymetli varlığını feda etmiş, şehit ve gazi yakınlarının işten çıkarılıp, belediyenin kapısının önüne konulması.

Gelemeyeceklerini biliyorlar İcraatları saymakla bitmiyor. Bu durum, PKK sözcüsü gibi ekran ekran dolaşan sanal Atatürk’ün Partisi, CHP yönetenleri, hatta PKK sözcüsü gibi davranan medya şakşakçılarını hiç mi rahatsızlık vermiyor? Çünkü onların bir bağımlılıkları bir mecburiyetleri var. HDP’ye mecburlar. HDP olmadan ülkenin idaresine gelemeyeceklerini biliyorlar. HDP olmadan cumhur ittifakı ile baş edemeyeceklerinin farkındalar. Bunun için denize düşen yılana sarılır misalinde olduğu gibi. PKK’nın partisi, ABD piyonu, 50 bin insanımızın katili, bir trilyon dolarımızın hırsızı, Türkiye’den 23 il isteyen bölücü bir kanlı terör örgütünün, sivil uzantısının arkasında duruyorlar. Onlara oy olarak verilen desteğin minnetini PKK’ya şirin görünerek ödüyorlar. Ve bu CHP şimdi iktidar olmaya aday Türkiye’yi HDP ile birlikte yönetmeye aday. Allah korusun! Bunlar iktidara gelirse güneydoğunun, terör örgütü ile ilişkilerin, ve de ülkemizin bölünmez bütünlüğünün nasıl şekilleneceğini düşünmek bile istemiyorum. Ama maalesef görünen köy de kılavuz istemiyor.

Geçerken uğramış Her şey güzel olur(!)inşallah diyorum. Ama güzel olmayacağını da şimdiden görebiliyorum. Görüntü bu. Adam geçerken uğramış. Ama geçerken HDP binası önünde bekleyen, HDP desteği ile PKK tarafından dağa kaçırılan, annelere, şehit ve gazi ailelerine, şehit gazi korucu ailelerine uğramaya unutmuş! Sayın İmamoğlu. Ne hikmetse! Ne diyelim balık baştan kokar. Onun lideri de hendeklere girip Türk askeri ele savaşmaya kalkmıştı bir zamanlar keşke girseydi de Türk askeri ile tanışmış olurdu!