05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi POLİTİKA AK Parti Milletvekili Durgut'tan İsrail delegasyonuna sert tepki!

AK Parti Milletvekili Durgut'tan İsrail delegasyonuna sert tepki!

AK Parti Milletvekili Tuba Durgut, Akdeniz Parlamenterler Asamblesi'nde İsrail delegasyonuna tepki göstererek, "Gazzelilerin hayatı da bütün hayatlar gibi değerlidir." dedi.

AK Parti Milletvekili Tuba Durgut, Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Genel Kurulu'nda İsrail delegasyonuna tepki gösterdi. Toplantıda yaptığı konuşmada, Gazze'deki insani duruma dikkat çeken Durgut, çarpıcı ifadeler kullandı.

Tuba Durgut, genel kurulda yaptığı konuşmada şu sözlerle İsrail delegasyonuna seslendi:
"Gazzelilerin hayatı da bütün hayatlar gibi değerlidir. Bu artık siyasi bir mesele değil, insani bir meseledir." Bu sözleriyle Gazze'deki sivil kayıplara vurgu yapan Durgut, durumun sadece siyasi bir konu olarak ele alınamayacağını belirtti.

Durgut'un bu çıkışı, uluslararası platformda geniş yankı uyandırdı. Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Genel Kurulu'nda yapılan bu açıklama, Gazze'deki insani krize dikkat çekmek ve Filistinli sivillerin yaşadığı zorluklara uluslararası farkındalık kazandırmak amacı taşıyor.

Durgut, konuşmasında Gazze'deki insanların da diğer hayatlar kadar değerli olduğunu belirterek, meseleyi siyasi tartışmaların ötesinde insani bir kriz olarak değerlendirdi. Bu güçlü çıkış, hem Türkiye'de hem de uluslararası camiada geniş yankı buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *