AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, partisinin il başkanlığı bayramlaşma programında, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik sert sözler söyledi.

Çavuşoğlu şöyle konuştu:

- Bir belediye başkanı adını zikretmek istemiyorum buradan. Trabzon’un şampiyonluğunu kutlarken, Kazım Koyuncu'nun resmini koyuyor eski futbolcu Özyazıcı'nın koyuyor ama şehidimiz Eren Bülbül'e sıra geldiğinde Bülbül'ün resmini koyamıyor. Eski futbolcu Özyazıcı'nın koyuyor. Eren filminin aktörünü koyuyor. Alçak kime mesaj veriyorsun? Kime ne söylemeye çalışıyorsun?

- Biz bunlara boynumuzu mu eğeceğiz. Kardeşlerim kusura bakmayın doluyuz, biz haklıyız. Gözümüzün içine baka baka yedirmeye çalışıyorlar. Olmaz böyle bir şey. Ya bizim iftarımıza söz ediyorsun.

- 2023 yılında Türkiye’nin güçlenerek çağdaş muasır medeniyetler seviyesine ulaşarak bu süreci yönetmek zorundayız. Biz karşıdakilerin ne yapmaya çalıştığını görüyoruz. Onun için değerli kardeşlerim; Bizim çok anlatmamız gerekiyor. Bizim müktesebatımız çok. Adamlar 100 yıllık partiyiz diyorlar. Müktesebatlarında darbeden, idamdan bu milletin değerlerine hakaret etmekten başka bir tarih yok. Allah aşkına yok.

- Zaten böylede bir dertleri yok. Bakar mısınız; genetik kodlarına kadar işlemiş. Yine Gezi süreci ile ilgili bir grup başkanvekili çıktı ‘bunun hesabını soracağız, bunun hesabını soracağız’ diyor.

- Ey be kahpe adam, buradan söylüyorum açık açık Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayacağız. Sizi yeniden yeneceğiz, yeneceğiz, yeneceğiz be.