Özülkü’nün mesajı şöyle:

"Sevgisinden güç, varlığından huzur, sabrından bilgelik aldığımız, gölgesinde serinlik bulduğumuz babalarımız; geleceğimizi şekillendiren, kişiliğimizi oluşturan, zor anlarımızda bize kol kanat geren, hayat yolunu karşılık beklemeden bizler için açan, bizlere aile, insan ve vatan sevgisini öğreten en değerli rol modellerimizdir.

Babalarımız, bizler için yaptıkları her şeyi,  bizim daha iyi, daha sağlıklı, daha huzurlu, müreffeh bir geleceğe sahip olmamız haricinde hiçbir beklentiye girmeden, sabırla, sebatla, şefkatle, sonsuz sevgileriyle yaparlar. Bir baba için en değerli şey evladının kendisiyle, bir evlat için en değerli şey de babasının kendisiyle gurur duymasıdır.  

Varlığımızın sebebi, birey olarak kimliğimizin kaynağı olan, bizleri hayata hazırlayan babalarımız ve annelerimizin hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, onların elden geldiğince yanında olmak evlatları olan bizlerin en önemli görevidir.

Babalar Gününü kutladığımız bu günde, babalarımızın ve babalık kavramının değerini bir kez daha idrak etmenin yanında, baba şefkatinden mahrum, onların yol gösterici özelliğine sahip olmadan hayatını sürdüren yetimlerimizin hayatını kolaylaştırmanın, onlara daha iyi bir gelecek sağlayarak iyi ebeveynler olmalarının önünü açmanın, ihtiyaç duydukları sevgi ve şefkatin sağlanması için azami çaba gösterilmesinin önemine de dikkat çekmek isterim.

Babalar Günü vesilesiyle,  başta ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğrunda hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın babalar gününü en içten duygularımla kutlar, ebediyete intikal etmiş tüm babalara Allah’tan Rahmet, yaşayanlara da aileleri ve evlatlarıyla birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam dilerim.

Babalar Gününüz kutlu olsun."

Editör: Haber Merkezi