06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi POLİTİKA Bahçeli 'Bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum' dedi ve açıkladı

Bahçeli 'Bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum' dedi ve açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli, şunları söyledi:

"11 ilimizde asrın felaketi olarak nitelendirilen büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldık. Buraları da ayağa kaldıracağız. Bu devletimizin gücüdür. Bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ve Cumhurbaşkanımızın kudretidir. 

İşte böyle bir dönemi yaşıyoruz. Ama bu acıları aşacağız. İstikrar ve istikbali tekrar Türkiye Cumhuriyeti'nde önemli bir kavram olarak değerlendireceğiz. Artık yolumuz bu yönüyle aydınlanacak. Üzüntüleri bırakacağız, insanları mutlu, kardeşlerimizi güçlü yapacağız. 

Bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum. Ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin 1. yılını doldurdu. Çok büyük hizmetlere şahit olduk ama bu arada salgınlar, seller oldu. Hepsi aşıldı. 6 Şubat'ta büyük bir felaketle karşı karşıya kaldık. Bu felaketi açmak için büyük gayretler ortaya konurken, Türkiye 14 Mayıs'ta bir seçime gidiyor. Bugün cumhurbaşkanı adayları içinde seçmen kitlesinde yerini belirleyen bir YSK kararı alındı. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurada 1. sırada yerini aldı. Bu hayra işarettir. 14 Mayıs'ta bir, bir ileri diyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *