05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi POLİTİKA Bahçeli: Bugünün zayıfı yarının zafer kapısı, bugünkü kırık yarının başarı kıvılcımıdır

Bahçeli: Bugünün zayıfı yarının zafer kapısı, bugünkü kırık yarının başarı kıvılcımıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Karnede kırığı olan, bu nedenle mahzun ve mahcup bir yüz hattına gömülen evlatlarımız hiç dert etmesinler, hiç üzülmesinler. Çünkü bugünün zayıfı yarının zafer kapısı, bugünkü kırık yarının başarı kıvılcımıdır" dedi

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün karnelerini alan öğrencilere tatil boyunca dinlenmeleri ve kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgını nedeniyle 1, 5 yıl boyunca uzaktan gerçekleştirilen eğitim ve öğretimin 6 Eylül 2021'den itibaren yüz yüze yapılmaya başlandığını anımsattı.

Eğitim-öğretim hayatının 2021-2022 döneminin bugün tamamlandığını ve yaklaşık 18 milyon öğrencinin karnelerini aldığını belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

"Ümitlerimizin hazinesi, yarınlarımızın güvencesi sevgili çocuklarımızı, muhterem anne ve babalarını, değerli öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin tatil boyunca hem dinlenmelerini hem de bol bol kitap okumalarını özellikle tavsiye ediyorum. Karnede kırığı olan, bu nedenle mahzun ve mahcup bir yüz hattına gömülen evlatlarımız hiç dert etmesinler, hiç üzülmesinler. Çünkü bugünün zayıfı yarının zafer kapısı, bugünkü kırık yarının başarı kıvılcımıdır. Karneye bakarken kabiliyet ve karakteri es geçmemek lazımdır. "

Fırsat verilmesi, imkan tanınması halinde milletin her evladının muhteşem işlere imza atacağını kaydeden Bahçeli, "Çocuklarımızı öncelikle karneyle değil, milli kaderimize, istikbaldeki kutlu varlığımıza yapacakları muhtemel ve müstesna katkılarla değerlendirmeliyiz. Bu vesileyle karnelerini alarak tatili hak eden evlatlarımızı muhabbetle kucaklıyor, ailelerine ve öğretmenlerine selam ediyor, hürmetlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *