05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi POLİTİKA Barış Yarkadaş'dan Ekrem İmamoğlu ile ilgili bomba iddialar: 7 milyar liralık kriz

Barış Yarkadaş'dan Ekrem İmamoğlu ile ilgili bomba iddialar: 7 milyar liralık kriz

Barış Yarkadaş, tv100'de ekrana gelen programda çarpıcı iddialarda bulundu

CHP eski milletveliki Barış Yarkadaş, dün akşam tv100'de ekranlara gelen ‘Taksim Meydanı’ programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta bulunan Swiss Otel'in mülkiyetinin satış ihalesinde kriz çıktığını belirten Yarkadaş, “Dün CHP’li belediye meclis üyeleri Abant’ta bu meseleleri tartıştılar. Ekrem Bey önümüzdeki günlerde iki meclis üyesinin disipline verilmesi ve ihraç edilmesini istiyor. Bunlar Mehmet Ali Tüysüz ve Özgür Öz. İmamoğlu ‘Bu iki arkadaşın dosyası neden hala açılmadı bu benim onur meselemdir’ diyor. Yaklaşık 7-8 beni meclis üyesi aradı ‘İBB, Beşiktaş Vişnezade Mahallesi’nde 63 bin metrekare üzerine kurulu olan Swiss Otel’in mülkiyetini satmak istiyor’ dediler” diye konuştu.

“Ekrem Bey mahkemenin satışını durdurduğu Swiss Otel’in arsasını satmak istiyor ve buraya ortalama 7 milyar TL’lik bir değer biçiliyor” ifadelerini kullanan Barış Yarkadaş, sözlerine şöyle devam etti: “Ekrem Bey bu dosyayı meclise getirdiğinde meclis bunu komisyona havale ediyor ve partiler burası satılabilir diye uzlaşıyorlar. Bugün bu satışa itiraz eden iki kişi uzun bir açıklama yaptı. ‘Swiss Otel’in satışını AK Parti döneminde de doğru bulmadık, başkan değişti diye düşüncelerimizden vazgeçecek halimiz yok, İmamoğlu’nun bu tavrımızdan dolayı ihraç edilmemizi kabullenemiyoruz’ dediler.”

Daha sonra bir tweet de atan Yarkadaş, “tv100‘deki Taksim Meydanı’nda da söyledim: İBB’nin 320 meclis üyesine değeri 20 bin TL olan İPad dağıtıldı. Meclis üyelerinin çoğu bu iPadleri imza karşılığı aldı. Bir yanda SwissOtel’in satışında uzlaşma, diğer yanda 20 milyarlık metro ihalesinde 4 şirkete davetiye…” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *