CHP eski Genel Sekreteri ve eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, Haber7'ye yaptığı özel açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT TIR'ları kumpasıyla ilgili belgeleri Enis Berberoğlu'na verdiğini söylemişti.

"MİT TIR'LARI BELGELERİNİ BERBEROĞLU'NA KILIÇDAROĞLU VERDİ"

Sevigen açıklamasında"Belge Eren Erdem, Bülent Tezcan, Can Dündar, Enis Berberoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında gidip geliyor. Bu belgeler direkt genel başkan yardımcılarına gelmez, genel başkanlara gelir. Kemal Bey belgeleri Enis Berberoğlu yayınlasın diye verdi. Sonra da kimse sahip çıkmadı. Oya’nın yani kızının feryadını unutmadık. Enis Berberoğlu hapishanede bir demeç vermişti, 'Konuşursam yanarsınız' diye. İlgi görmemişti o dönem. Gazeteler Enis Berberoğlu'nun itirafçı olacağını yazdı. Kemal Bey bu endişeyle bir telaşa kapıldı. Yürüyüşü de tamamen Enis Berberoğlu'nu susturmak için yaptı. Konuşmaması için yapıldı. O yürüyüşü de zaten Enis adına değil kendi adına yaptı. Enteresan yani. Bir garip olmuş bizim parti. Bizim mücadelemiz partiyi kurtarmak" demişti.Mehmet Sevigen

SEVİGEN'DEN YENİ AÇIKLAMA: HODRİ MEYDAN

Ülke gündemini sarsan sözleri sonrası sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Sevigen, "Sözlerimin arkasındayım. Dün söylediklerim; partimizin her katında, her köşesinde, her odasında konuşulan gerçeklerdir" ifadelerini kullandı.

Açıklama yapması gereken kişinin Berberoğlu değil Kılıçdaroğlu olduğunu ifade eden Sevigen, "Hodri Meydan!" dedi.

Editör: Haber Merkezi