Elazığ'da esnafı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, yanına giden emekli bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Yaşlı kadın, Öztrak'a hitaben "Türkiyemizi yabancılara satmayın. Siz Türkiye'ye bakın dışarıya değil" dedi.
HP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Başkanlığı’ndaki heyet, Elazığ'daki tarihi Kapalıçarşı’da esnafı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

NİYE ORTALIĞI KARIŞTIRIYORSUNUZ?
Bu sırada emekli olduğunu söyleyen bir kadın Faik Öztrak ve yanındakilere, "Zamanında hastanede yatarken bir ilaç bulamıyordum. Şimdi eşim 40 gündür hastanede yatıyor. Aynı 5 yıldızlı otel gibi, yemeği, bakımı, her şeyi var. Niye ortalığı katıyorsunuz? Hiç bir şey pahalı değil, herkes alıp yiyor. Mahsus yapıyorlar, biz emekliyiz, Allah'a şükür paramı bile artıyorum." dedi.

"TÜRKİYEMİZİ SATMAYIN"
"Zamları zenginler yapıyor, Tayyip Erdoğan mı yapıyor?" ifadesini kullanan kadın, "Herkes Tayyip Erdoğan yapıyor diyor, sen olsan ayağına sıkar mısın? Biz zamanında sigorta hastanelerinde ilaç kuyruğunda birbirimizin saçını yoluyorduk. Parmak sallayan çok, Türkiyemizi yabancılara satmayın. Siz Türkiye'ye bakın dışarıya değil" diye konuştu.

Faik Öztrak da, "Biz ortaya düştük milletle beraber. Milletin derdi büyük. Pahalılık almış başını gitmiş” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi