Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, şunları söyledi:

- Dün Giresun'daydık. İnşasını tamamladığımız afet konutlarını, iş yerlerini Giresunlu kardeşlerimizin istifadesine sunduk. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi sel felaketinin yaralarını en kısa sürede sarmayı başardık.

- Çıktığımız kutlu yolculukta 20 yıldır kararlılıkla yürüyoruz. Türkiye'yi dev yatırım hamleleriyle buluşturmaya devam ediyoruz.

- İnsanımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü tuttuk.

- Sadece istismar etmenin, çamur atmanın peşindeler. AK Parti'nin ulaştığı seviyeye muhalefetin hayalleri bile yetmiyor. Yabancı büyükelçilere şikayet dilekçesi yazıyorlar. Kimin nereye, nasıl oturacağı kavgası veriyorlar.

- CHP'li belediyelerde yolsuzluk, hırsızlık hat safhaya çıkmışken asılsız iddialarla yatırımlarımızı engellemeye çalışıyorlar.

- Sizler de görüyorsunuz muhalefetin ülkenin sıkıntılarına çözüm bulmak gibi bir niyeti yok. AK Parti'nin ulaştığı seviyelere, muhalefetin ne hayalleri ne de vizyonu ulaşabilir. 
- Biz proje üretirken, icraat yaparken onlar sadece iftira peşinde koşarak yalan saçıyor. Biz icraat yaparken, onlar sadece iftira peşinde koşuyor. Ellerine tutuşturulan kağıdı belge zannediyorlar.

- Biz bunların yalanlarını mahkeme salonlarında çürütmekten bıktık. Ama onlar rezil olmaktan hiç usanmadılar. Siyasete yalan bulaştırma hastalığından kendilerine bir türlü kurtaramadılar.

- İktidara giden yolun sandık yerine yabancı devletlerin kapısında aranmasını, demokrasimiz adına çok tehlikeli görüyoruz.

- Avukatlarımız aracılığıyla hukuki yollara başvurduk. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kendi siyasi çıkarlarını ülkenin üzerinde gören bir anlayışı kabul etmiyoruz. Özellikle iktidara giden yolun sandık yerine yabancı devletlerin kapısında aranmasını çok tehlikeli buluyoruz.

- Milletlerinin hak ve hukukunu savunmak için görevlendirilen büyükelçilerin muhalefetçe arzuhal makamına dönüştürülmesi Türkiye'nin bağımsızlığı adına vahim.

- Trabzonsporluların tek yürek olduğu Avni Aker stadının bulunduğu arazideki Millet Bahçesi'nin ikinci etabında tarihi bir proje hayata geçiyor. 

- Trabzonspor Zaman Tüneli'ni kuruyoruz. 410 metrekarelik müze alanı olacak. 4 boyutlu olarak Trabzonspor'un başarıları ziyaretçilere gösterilecek. Bu yatırımın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

Editör: Haber Merkezi