Antalya'da yapılan Milliyetçi Pareket Partisi'nin belediye başkanları toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, şunları söyledi:

-  31 Mart 2019'da mahalli idareler seçiminin üzerinden geçen zaman hepimize göstermiştir ki MHP'nin belediyecilik anlayışı insana dayalıdır. Cumhur için istikrar dedik gece gündüz çalıştık.

- Bizde yalan, palavra, hayal tacirliği yoktur. Biz MHP'yiz. Bizim sözümüz senettir. belediye yönetimi milletimizin emanetidir. 

- Bizim belediye başkanlarımız, şehirleri, beldeleri kara kışla boğuşurken balık yemeği aklından geçirmez. Bizim belediye başkanlarımız şehirleri su altında kalmışken deniz kenarında tatil yapmaz. Bizim belediye başkanlarımız şehirleri deprem felaketi yaşarken kayak yapmaz.

- Gerek siyaset mücadelemiz, gerek belediye başkanlarımız, dünyevi heveslerimiz olmadan, Allah'ın rızasını kazanmak, insanların hayır duasını almaktır. Hırslarına boyun eğen, hiçkimse bizi anlayamaz. Bu tiplerle aynı yerden baksak da gördüğümüz farklıdır. Çünkü biz, önce ülke ve milletim sonra partim diyen Türkiye sevdalılarıyız.

- İnsanlığın son 300 yılına damga vuran, modern endüstiriyel toplum aynı zamanda çalışma toplumudur. Siyaset müessesi için de geçerli bir durumdur. Belediye yönetimlerinin yorgunluğa bahaneye hakkı yoktur. Çalışağız, çalışacağız bir daha çalışacağız ve birlikte başaracağız.

- Bizi anlamakta zorluk çekenler çıkabilir. Vazgeçmeyeceğimiz davamızı anlatacağız. Bizi sabote etmek isteyenler çıkabilir, çekinmeyeceğiz. Hep bir adım önde olmanın arayışı içerisinde olacağız. İnandıklarımızdan irademizden, dünya tersine dönse bile taviz vermeyeceğiz.

- Ne mutlu bizlere ki inançlıyız, iradeliyiz, istekliyiz, itibarlıyız elbette Türk milletinin sonuna kadar emrinde ve hizmetindeyiz. 

- Bukalemun siyasetçilerden olmadık. Milletimize sırt çevirmedik. Millet dedik zilletin foyasını ortaya çıkardık. 

- Belediye başkanlarımız üretken ülke sevdalısı bir belediyeciliğin öncüsü oldular. Başkaları zillete düştü siz millet dediniz. Adam gibi belediye başkanı oldunuz.

- Önümüzdeki belediye seçimlerinde hem mevcudumuzu korumak hem de yeni belediyeler kazanmak amacımızdır.

Editör: Haber Merkezi