Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında altılı masa ve mahkemenin verdiği Ekrem İmamoğlu kararıyla ilglili çarpıcı ifadeler kullandı.

Erdoğan şunları söyledi:

Bu ülkenin her bir ferdi altılı masa denilen yıkık dökük masaya baktığında geleceği için kime oy vereceğini iyi bilir. Herkesin birbirinin arkasından iş çevirdiği bu garip masaya bu millet geleceğini teslim etmez. 

Yasak kararını akılalmaz bir sevinçle, çak yaparak, sevinçle karşılayanlar mı ararsınız... Maaşallah tekmili birden ortaya döküldü. CHP'nin başındaki zat dün çıkmış ne diyor biz baba oğul gibiyiz. Bunlara duyunca biz de içimizden Bay Kemal oğluna sahip çık. O kendisine başka ebeveynler arama peşinde demekten öte duramadık. 

Şaka bir yana altılı masanın ne yaptıkları, hangi oyunu çevirdikleri bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız, bizim işimiz var ya... Cumartesi Erzurum'da Dadaşlar diyarındayız. 

Yarın asgari ücret konusunu açıklığa kavuşturacağız. Bugün Bakanımla görüşüp sonuca bağlayacağız.

Geçtiğimiz günlerde Meclis'e bir anayasa değişikliği teklifini sunduk. Bunu sonuna kadar kovalayacağız.

Merkez Bankası'nın yüzde 9 seviyesine indirdiği faiz oranı ile istiyoruz ki yatırım yapılsın. Yatırımcı yatırım yapsın. Faizler yüksek demesin. Buyuz yüzde 9. Yatırım yap. Türkiye şu an da yılsonu itibarıyla 4-5 gibi bir büyümeyle bu yılı kapatacak. 

Editör: Haber Merkezi