Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na "Madem kendine güveniyorsun, seçimde çık karşıma" çağrısında bulundu.

CHPLİ VEKİLİN MECLİS'TEKİ ŞOVUNA TEPKİ

Bay Kemal önce adamlarına sahip çık. Meclis'in kürsüsünde çekiçle telefon kırmaya kalkmasınlar. Bu ahlaki değildir, edebe adaba terstir. Siz bunları yapadurun, Parlamento Meclis içtüzüğünü süratle değiştirmelidir. Bu işler böyle yürümez. Daha bunlar bu tüzükle çok çekiçle gelir telefon kırar, başkasının kafasını da kırar. Bunlara eyvallah mı edeceğiz. Bu milletin parlamentosu bunlara da haddini bildirmelidir.

Seçime aylar kala Amerika'ya gitti. Gezinin bilinmeyen tarafları var, o şaibeli kısmın hesabını sormak, partisine düşer. Amerika'da görüştüğü FETÖ iltisaklı kişiler ile ilgili muhasebeyi yapmak da altılı masadaki ortaklarının görevidir

KILIÇDAROĞLUNA ÇAĞRI

Kılıçdaroğlu'na çağrım şu; madem kendine bu kadar güveniyorsun, öyleyse hodri meydan. Gücün yetiyorsa, kendi iradenle hareket ediyorsan seçimlerde çık karşımıza.

Kendi özgür iradenle hareket edebiliyorsan seçimlerde çık karşımıza birikimlerimizi yarıştıralım. Aday olmak istiyor ama tehdide maruz kalarak ilan edemiyorsan da korkma. AK Parti’nin ülkemizde hazırladığı özgürlük iklimi senin için de geçerlidir.