Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kızılcahamam kampı ile 2023 seçimlerinin startının verildiğini belirterek, ''Bundan sonra teşkilat çalışmalarına çok sıkı bir şekilde hazırlanın. Biz sıkıntıların farkındayız. Benim 40 yıllık siyaset tecrübem var. Biz ne yaptığımızın farkındayız.”

GÖREVİ DEVRALACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul, İzmir, Antalya ve Muğla belediyelerinde bir takım sıkıntıların olduğunu tespit ettiklerini de dile getirerek her gittiğimde vatandaş bu illerdeki derinleşmiş meseleleri bize anlatıyor.

2023’e çok hızlı ve iyi hazırlanacağız. Tekrar emaneti devralacağız ve yola devam edeceğiz'' mesajını verdiği öğrenildi.

SOSYAL MEDYA İLE İKTİDAR OLUNMAZ

''Bizim seçimlerle ilgili bir sıkıntımız yok.'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu ülkeyi yönetmek o kadar kolay değil.

Siz bakmayın 6'lı masa şöyleymiş böyleymiş dediğine. CHP'li belediyelerin yaptıklarını gördünüz. Bir tek musluk açtılar. Çuvalladılar.

Bizim için milletin ne dediği önemli. Biz sosyal medyaya bakmayız. Ben daha önce de söylüyordum 'Twitter, cıvıtır' diye. Ben böyle bakıyorum.

Biz sahaya bakarız. Sosyal medya ile iktidar olunmaz, sahada çalışacağız. Moralinizi bozmayın. Rahat olun.

Bu seçimleri alacağız. Biz çok çalışacağız. Gayret edeceğiz. Biz iyi görünüyoruz. Hak olan davada zafer muhakkaktır. 6'lı masaya bakın, daha adayları yok. Bu masanın altı var, sağı var, solu var. Ne yaptıkları belli değil. Bizim seçimlerle ilgili bir sıkıntımız yok.

Biz kimseyi kırmadan dökmeden, dar gelirli grupları da rahatlatarak çalışacağız, seçimi alacağız. Siz de sahada rahat olun. Bir sıkıntımız yok. 12 milyon üyemiz var, birer kişi getirseler 24 milyon oy ediyor.