Gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu'nun CNNTürk ekranlarında sarf ettiği sözler Türkiye'de bir anda gündeme oturdu. İşte Cevizoğlu'nun muhalefeti kızdıran o sözleri.

Türkiye'nin enerji projelerini çeşitlendirmekte olduğunu kaydeden Cevizoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjdenin ister Doğu Akdeniz gazı olsun ister Irak gazı olsun Türk milleti için hayırlı olmasını diledi. 

Cumhur İttifakı'nın 2023 seçimlerinde yeniden galip geleceği mesajı veren Doç. Dr. Cevizoğlu'na karşı sosyal medyada yoğun bir linç kampanyası başlatıldı. İşte Cevizoğlu'nun muhalefet kanadında infial yaratan o sözleri...

"Türkiye'de altı parti bir araya geldi, efendim filanca sanatçı 'geççek' dedi, öteki şunu söyledi, bakın dünya konjonktürü ve şartları o kadar hızlı değişiyor ki, 'bu hükümet gidiyor ama ne yapacağı belli olmayan şu şu partiler iktidara geliyor...

Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçeceğiz falan denirken Erdoğan dış politikadan kaynaklı hem diplomasi bazında hem de burada gördüğümüz gibi enerji bazında çok büyük atılımlar yaparak bir kere içerideki muhalefetin elinde bulunan tüm kozları yok etmiş oldu.

Yani Erdoğan, özetle şunu söyleyeyim, bütün bu yaptıkları ve yapacağını söylediği bu etkinliklerle iktidarını bir dönem daha garantilemiş oldu, bunu da söylemiş olayım."

Editör: Haber Merkezi