05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi POLİTİKA İstanbul, Ankara ve İzmir'de kim önde? Ünlü anketçi sonuçları 'Bu kızmış şu alınmış ilgi alanım değil' diyerek açıkladı

İstanbul, Ankara ve İzmir'de kim önde? Ünlü anketçi sonuçları 'Bu kızmış şu alınmış ilgi alanım değil' diyerek açıkladı

SONAR Araştırma'nın sahibi ünlü anketçi Hakan Bayrakçı, yerel seçimlere 4 gün kala 3 büyük şehirdeki son durumu açıkladı.

SONAR Araştırma sahibi Hakan Bayrakçı, canlı yayında Enver Aysevern'in sorularını cevapler, 3 büyük şehirdeki son durumu açıkladı.

Bayrakçı'nın açıklamaları şöyle:

- İzmir'de Hamza Dağ çok iyi bir aday, CHP ile farkı kapattı fakat ben yine de İzmir'de 10 puan bir fark bekliyorum. 

- Ankara'da da Mansur Yavaş'ın anketlerde net olarak önde olduğunu görüyoruz.Güvendiğim güvenmediğim hangi araştırmacıdan duysam hepsinde Ankara'da Mansur Yavaş önde. AK Parti'nin adayı Turgut Altınok da bana göre milliyetçi kökenli olduğu için doğru adaydı.Mansur Yavaş'ın çok büyük 2-3 avantajı var. Siyaset dışı bir duruşu var.

- Normalde biz bu gece veya yarın sabah resmi anket açıklamamızı yapacağız. SONAR'ın veya benim Twitter hesabından paylaşım yapacağız. Son durumu akşam açıklayacağız fakat Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğu gözüküyor.

- Bana şu kızmış, bu alınmış bunlar benim ilgi alanım değil. Benim bütün odağım seçim sonuçlarını doğru bilmek. Bu da haliyle stres doğuruyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *