05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi POLİTİKA Meral Akşener Çanakkale mitingine elinde bakın neyle çıktı? Süpürgenin ucunu gösterdi

Meral Akşener Çanakkale mitingine elinde bakın neyle çıktı? Süpürgenin ucunu gösterdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale mitinginde açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale mitingine elinde süpürgeyle çıktı.

Akşener şunları söyledi:

Bu seçimde özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz.

Bizi aşağılayan bir zihniyet iş başında. Bıkmadılar kadınları aşağılamaktan. Recep beyin İstanbul’daki mitinginde ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan’ diyor.

Mutfakta yemek pişiren, çoluğunu çocuğunu doyuran, 1 kilo kıymadan 6, 7 yemek yapmaya çalışan kadınlar aşağılanıyor. Peki ulan sizi doğuran kim, kadın değil mi? Samimiyetle söylüyorum kafayı kırdılar.

Çanakkale geçilmez dediniz tarih yazdınız tarihi değiştirdiniz siz. Kadınlar hiç olmadığı kadar bu dönemde hakarete uğradı. Günlük hayatın her safhasında uğruyoruz çünkü öyle bir zihniyet yönetiyor.

Sayın Kılıçdaroğlu’nun mutfaktan yaptığı videoları küçümsemek için yine kadınlar kullanıldı ezildi. ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil arı gibi çalışan lider istiyoruz’ diyorlar. Çünkü kadına kötü davrananın yanına kar kaldı hep.

Önce ‘Başı açık kadın kiralık eve benzer dedi. Ne oldu hiçbir şey. Sonra Rize belediye başkanı ‘Ya ne gerek var çözüm sürecine, alalım birer Kürt kadınını çözelim bu sorunu’ dedi. Bütün pis şakalar bizim üzerimizden. Ulan saygısızlar sizi doğuran kim saygısız herifler!

‘Allahsız kitapsız ezansız’ diyorlar. Recep Bey ipin ucunu kaçırdı hiç normal değil. Bir de Yıldırım var İstiklal Marşı’nı kağıttan okuyamadı çakma milliyetçiler.

Hepimizi bir şeyci yaptılar iftiracılar. Ben hem PKK’lıymışım hem Faili meçhulcü. Gerçekten kafayı yediler. Bu kafayı kırmış arkadaşlar bunları konuşarak 5-10 maaş alanları konuşmamızı istemiyorlar. Asıl meselenin konuşulmasını engellemek için bizi birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar.

3 yıldır sizi dinliyorum dertlerinize çözüm üretiyoruz. Siyasetçinin amacı budur. Patron olan sizsiniz talep eden değil bizi hangi parti olursa olsun hizmet vizyonumuzla projelerimizle değerlendirmeniz gerek. Ama bu ucube sistemi elde tutmak için her şeyi yapmaya çalışıyorlar.

Biz kazanırsak şampanya patlatacakmışız onlar kazanırsa secdeye gideceklermiş. Sizin o kara alnınızla mı secdeye gideceksiniz. 10 maaşla insan çalıştırıyorsunuz hak yiyorsunuz haramın dibine inmişsiniz. Bak Çanakkale’ye el uzatmadınız. Sizin alınlarınız kapkara haramzadeler. Bir yüzükle çıkıp gemiciklerin dibine vurdular. Baksanıza haramzadelere.

AKP’li kardeşlerime sesleniyorum saygı duyuyorum ama bu seçimde mutlaka Kılıçdaroğlu’na ve İYİ Parti’ye oy verin. Bu son seçim Erdoğan’ın son seçimi. İYİ Parti’ye oy verin güçlü parlamenter sisteme verin. Bu seçimi Millet İttifakı olarak alacağız ben de Başbakan olacağım. Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *