Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclis toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özcan, şu ifadeleri kullandı:

“Ben CHP'den geçici olarak ihraç edildim. Yine cumhurbaşkanımızı arıyorum, yine randevu vermiyor. Bolu için yerli ve milli iki tane konu konuşacağım. Ermenistan Cumhurbaşkanı ile görüşüyor, katil Esad ile görüşmeye hazırım diyor. HDP'lilerle görüşüyor. Şu kardeşinle neden konuşmuyorsun?  Ben sandıktan çıkıp geldim ağaç kavuğundan çıkmadın. Bolu ile ilgili konuşacağım. Herhangi bir talebim olmayacak. Sayın cumhurbaşkanımız 15 gün içinde randevu verdi, verdi. Vermedi, bir gece ansızın sarayın kapısını çalabilirim.

Gerekirse Devlet Bahçeli'yi arayacağım. O da olmazsa Putin'e mektup yazacağım. Nasıl olsa sürekli görüşüyorlar. Eğer randevu vermezse bir gece ansızın sarayına kapısına gidebilirim.

Devlet babaya mektup yazacağım. Diyeceğim ki, ‘Devlet baba, şu ortağına söyle, Bolu adına konuşacağım’ diyeceğim. Devlet babada beni kırmaz. Arar reis beyi, ‘Tanju beni taciz ediyor. Çocuğa bir randevu ver’ der.

Elimde bir numara var, İbrahim Kalın’ın dediler. Arıyorum açmıyor. Ben nasıl randevu alacağım cumhurbaşkanından. Muhakkak görüşmem lazım. Konu önemli. Hem isterse 6'lı masayı konuşuruz laflarız."
 

Editör: Haber Merkezi