05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi POLİTİKA Ümit Özdağ, AK Parti'den bakanlık istedi mi? Açıklama yaptı

Ümit Özdağ, AK Parti'den bakanlık istedi mi? Açıklama yaptı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2. turda destek vermesi karşılığında AK Parti'den bakanlık istediği iddiasına cevap verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AK Parti ile yaptığı görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 2. turda desteklemesi karşılığında bakanlık istediği iddiasına cevap verdi.

Özdağ, şu açıklamayı yaptı:

“Mustafa Destici demiş ki Ümit Özdağ AK Parti’den de bakanlık istedi. Gizli bir şey değil bu, evet. Biz Ak parti ile görüşmelerimiz sırasında ortaya bir şart koyduk, 13 milyon sığınmacı ve kaçak dönecekler vatanlarına. Ve biz bunun dışında bu sürecin içerisinde yer almayız. (Bakanlık iddiası için ne söylüyorsunuz?) Bu işi siz yapamazsınız, biz yaparız, biz burada görev alacağız bu süreçte ve bu geri dönüş sürecini yöneteceğiz. Kavram olarak bakanlık geçmedi ama netice itibariyle bu süreci yönetecekseniz bu sürecin içerisinde fiilen yer almamız lazım. Bakanlık diye telaffuz etmedik.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *