Günlük burç yorumları 8 ocak 2020 cumartesi günlük burç yorumları ile gün içerisinde nelerle karşılaşıp karşılaşmayacağınız ve özen göstermeniz gereken olayları, değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları günlük burç yorumları detayları tümüyle haberin içerisinde...

Günlük burç yorumları 8 ocak 2020 cumartesi günlük burç yorumları ile gün içerisinde nelerle karşılaşıp karşılaşmayacağınız ve özen göstermeniz gereken olayları, değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları günlük burç yorumları detayları tümüyle haberin içerisinde...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumları 8 Ocak 2020 günlük burç yorumları ile gün içerisinde nelerle karşılaşıp karşılaşmayacağınız ve özen göstermeniz gereken olayları, değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları günlük burç yorumları detayları tümüyle haberin içerisinde...

8 ocak çarşamba günü özen göstermeniz gerekenler, astro hareketlerden yola çıkılarak hesaplandı. Merak edilen Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık 7 Ocak Salı günlük burç yorumları karşınızda.

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK KOÇ BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Sevgili Koçlar, bugün her şeyi kontrol altında tutmak isteyebilir baskıcı tarafınızla çevrenizdekileri kızdırabilirsiniz. Ancak kendinizi daha gevşek bırakmalı ipi her seferinde göğüslememelisiniz. Bugün iş arkadaşlarınızla birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yine de sakinliğinizi korumakta yarar var.

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK BOĞA BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Bugünlerde sağlık konuları gündeminizi meşgul edebilir. Havaların soğumasıyla birlikte kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinize karşı daha yakın davranmalı aradaki buzları eritmelisiniz. İş hayatınızda ise kendinizden edim adımlar atacağınız ve yaptıklarınızla kendinizi göstereceğiniz bir gündesiniz.

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK İKİZLER BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Son günlerde yaşadığınız koşuşturmalar bugün de devam edebilir. Bu hareketli hayata alışık olsanız da kendinizi gün boyunca yorgun hissedebilirsiniz. Ayrıca çevrenizde bulunan insanları eleştirmekten kaçınmalısınız. Sözlerinizle karşınızdaki kişiyi kırabilir ve uzun sürecek küslüklere sebebiyet verebilirsiniz

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK YENGEÇ BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Haftanın üçüncü gününde zihinsel açıdan oldukça iyi bir şekilde güne başlayacaksınız. Ancak bugün geçmişe takılı yaşamayı bir kenara bırakmalı geleceğinize odaklanmalısınız. Maddi konularda harcama yaparken daha dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle bugün birtakım problemler yaşayabilirsiniz. Mantıklı yaklaşımınız sayesinde olayların üstesinden gelmek daha kolay olacak.

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK ASLAN BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Sevgili aslan burçları bugün tüm ilgiyi üstünüze çekmek isteyebilir ve ön planda olmayı tercih edebilirsiniz. Ancak hal ve hareketlerinizi değiştirmediğiniz müddetçe karşınızdaki kişilere kendinizi yanlış tanıtabilirsiniz. Bugün aşk hayatınızda ise bencil davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu sebeple dengeli davranmaya çalışmalı mümkün olduğunca tartışmalardan kaçınmalısınız

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK BAŞAK BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Bugün geleceğe dair yapmak istediğiniz uzun vadeli planlarınızı artık hayata geçirmeye başlayacağınız bir gündesiniz. Özellikle yükselen başaklar iş hayatınızda güzel günler sizi bekliyor. Emeklerinizin karşılığını alma vakti. Özel hayatınızda partnerinizle  uyum içinde olacağınız bir gündesiniz.

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK TERAZİ BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Çalışma hayatınızın en yoğun günlerinden biri olacak. İşlerinizi yaparken emin adımlarla ilerlemeli ve çok dikkatli olmalısınız. Kararlarınızı belirlerken çevredeki insanları düşünerek değil kendinizi düşünerek alın. Sevgilinizde sorun yaşayacağınız bir gün. Dengenizi düzeltmeli ve ilişkinizi yoluna koymalısınız

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK AKREP BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Sizin için bugün enerjili dolu. Önemli kararlar alacağınız bir gündesiniz bunun için zamandan faydalanmanız sizin için iyi olacaktır. Aldığınız kararların olumlu geri dönütü sizi neşelendirecek. İş arkadaşlarınızla iyi geçinin çünkü size yardımları dokunacak. Ekonomik konularda iç güdülerinize güvenin. Mali planlama yapmanız gerekebilir.

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK YAY BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

İlişkinizde sorun yaşayacağınız bir gün. Bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız insiyatif kullanmanızda fayda var. Bugün oldukça umutlusunuz. Bugün işlerinizi kolayca yapabilir ve manevi amaçlar için harcama yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iyi geçinmeye bakın bugün onlardan işi için akıl almak isteyebilirsiniz.

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK OĞLAK BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Birden fazla işle uğraşıyorsunuz ve çalışma hayatınız şu aralar birazcık yoğun. Kendinize vakit ayırmanızda fayda var. Geziye çıkmanız sizi birazda olsa rahatlatabilir. Yaptığınız işler duygusal olmaktan ziyade biraz daha pratik olmaya özen gösterin. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz olaylara karşı soğukkanlılığınızı korumak zorunda kalabilirsiniz.

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK KOVA BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Oldukça hızlı bir gün yaşayacaksınız. Kişisel gelişiminiz için her türlü çaba sarfedeceğiniz bir gün. Çalışma hayatınız bugün oldukça hizmet odaklı. Hata yapmamak için dikkat olmanız gerekiyor. Sizin için yoğun bir iş günü. Çok fazla stres ve koşuşturmaktan eklemlerinizde ağrılar hissedebilirsiniz. Yorgunluğunuzu atacak eylemler yapın. Dinlenmenizde fayda var.

8 Ocak Burç Yorumları

GÜNLÜK BALIK BURCU YORUMLARI 8 OCAK ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

İşyerinizdeki sorumluklarınız oldukça fazla. Bu durum ilgi alanlarınızı geliştirmekte yardımcı olacaktır. Karmaşık olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ancak vereceğiniz doğru kararlar sayesinde üstesinden geleceksiniz. Aileniz ilişki durumunuzda aksaklıklara yol açabilir. Ancak vereceğiniz doğru kararlar sorunları atlatmana yardımcı olacaktır.

2020 Yılı Burç Yorumları

2020 yılı burç yorumları birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bunun temel sebebi ise çoğu kişi için 2019 yılının çokta iyi geçmiş olmaması. Hatta sık sık şu yıl bitse de 2020 yılı başlasa diyenleri duyar gibiyiz. Aslında bitmesine çok az bir zaman kala 2019'un enteresan bir yıl olduğunu kabul etmek gerekir. Peki 2020 yılında burçları neler bekliyor? Hep beraber bakalım. 

2020 Oğlak Burcu Yorumları

2020'ye girmeden önce pazartesi günü, şans ve fırsatlar gezegeni olarak kabul edilen Jüpiter oğlak burcuna geçiş yapacak. Ve oğlak burcunda bir sene boyunca seyahat edecek. Özellikle doğum haritasında oğlak burçları hangi evse bilsinler ki o eve şanslar, fırsatlar ve güzellikler girecek. Çünkü Jüpiter dokunduğu yeri büyütür ve yüceltir. Yay burcundaki yolculuğunun son aşamasında oğlak burcuna geçer geçmez teması ve enerjisi içerisine girecek. Jüpiter yay burcundayken çok rahattı. Kimisi mutluydu kimisi çok mutsuzdu. Ancak geçiş tamamlandığı anda oğlak burçları için Jüpiter, çalış ve çabala ve istikrarlı ol bu sayede gelecek başarıya sen bile inanamayacaksın işareti veriyor.

2020 Koç Burcu Yorumları

Yükselen burcu veya güneş burcu koç olanlar için 2020 yılı neler vaat ediyor? Özellikle kariyer ve mesleki anlamdaki alanlar koç burcu için önemli bir dönüşümü anlatıyor. Önümüzdeki yıl kariyeriniz ve hayat duruşunuz ile ilgili belki de birçok şeyi değiştirmeye başlayacağınız bir sürecin ilk adımı olabilir. Şayet eğitimle ilgili bir iş yapıyorsanız ya da yurt dışı odaklı bir işte çalışıyorsanız bu anlamda da çok güzel bir Jüpiter enerjisi sizlerle olacak. Kendinizi geliştirdiğiniz ve hayata bakışınızın çok daha iyi olabileceği ve şans faktörünün de sizinle olacağı özel bir dönem var önünüzde. Ayrıca hedefler ve arkadaşlıklar adına da bir takım değişimler geçiriyorsunuz. Farklı gruplara ve ortamlara dahil olabilirsiniz. Bu da size etkileşim anlamında çok şey katacak. Ancak çıkartmanız gereken belki de hayatınızda artık beraber yürüyemeyeceğini düşündüğünüz insanları da dışarı çıkartmanız gereken bir süreçte olacak. 2020 yılı koç burçları için sabır ve disiplin yılı olacak özellikle kariyer anlamında. Satürn'ün aktif bir şekilde inşa ettiği bu bölümde daha sağlıklı ve daha sakin kararlar almanız gerekiyor. Jüpiter'in de şans anlamında sizleri desteklemesiyle ekseriyetle Ocak ve Nisan arasında bu anlamda yoğun etkileşimler var. 

2020 Koç Burcu Aşk ve İlişkiler

2020 yılı koç burcunun aşk hayatına bakıldığında Venüs Mart boyunca burcunuzda. Özellikle Mart ayı boyunca burcunuzun üzerinde olacak. İlişkilerin hareketleneceği bu süreçte estetik gibi bir takım operasyonlar düşünenler için de en uygun dönem bu dönem. Evlilik ve ilişkiler için de şanslı bir dönem mart ayı. Ancak 10 Marta kadar Merkür gerilemesi olacak. Özellikle 10 Marttan sonra daha yoğun etkiler var. Öte taraftan 2020 yılında koç burcunun sağlık anlamında daha dikkatli olması gerekir. Özellikle Mars ve Venüs'ün retro hareketi içerisinde bulunması sebebiyle 10 Eylül ile 4 Ekim arasında sağlınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Fiziğinizi korumalısınız. 

2020 Koç Burcu Para ve Kariyer

Maddi alanlarda biraz Venüs gerilemesine dikkat etmek gerekiyor özellikle 13 Mayıs ile 25 Haziran arası. Yatırım anlamında ve parasal konularda riskli alanlara girmeyin ve daha çok korumaya geçin. Ancak bunun dışında Nisan ayı boyunca maddi ve konfor alanında yeni fırsatlar doğabilir. Temmuz ayında da maddi ayında da güzel etkileşimler görülüyor. Özellikle Ocak ve Haziran ayında gerçekleşecek ay tutulmalarında girişimleriniz ile ilgili sonuç alma potansiyeliniz hayli yüksek. 

2020 Boğa Burcu Yorumları

2020 yılı boğa burcu için nasıl geçecek? Genel tabloya baktığımız zaman bu yılın şanslı burçları arasındasınız. Venüs'ün önemli bir desteğiyle karşı karşıyasınız. 13 mayıs ile 25 Haziran arasında bir retro hareketi var, o arada dikkatli olmalısınız. Ama sonrasında konfor alanlarınızın düzenlenmesi ve keyif alanlarınız gelişmesiyle ilgili etkileşimler var. Kalıcı sonuçlar elde edeceksiniz. Geçtiğimiz yıl zorlanmıştınız ancak 2020 yılında pozitif anlamda dönüşümler geçireceksiniz. Son üç yıl içerisinde yürütmeye çalıştığınız, büyütmeye çalıştığınız her şeyin meyvesini alacaksınız. Sizin için hasat zamanı ancak biraz daha tek başınıza mücadele etmeniz gerekiyor. 

2020 Boğa Burcu Aşk ve İlişkiler

Venüs burcunuzda konaklayacağı için yoğun bir enerji olacak. 2020 yılı için çok fazla parlayacağınız bir sene olacak. Estetik ve güzellik açısından dikkat çekeceğiniz bir sene geçireceksiniz. Özellikle bu değişimlerle birlikte karşı cinsin de dikkatini çekeceksiniz. Nisan ve Temmuz aylarında aşk konusunda tavan yapacaksanız. Hatta evlilik kararları gelebilir. Şayet evliyseniz ve uzun süredir devam eden bazı problemler söz konusuysa bunları toparlamak açısından randımanlı bir yıl geçireceksiniz. Ancak 13 Mayıs ile 25 Haziran'da gerçekleşecek gerileme hareketi sebebiyle dikkatli olmanız gerekiyor. Karşınıza her an eski bir nişanlı, eski bir flört, eski bir eş veya eski bir sevgili çıkabilir. Fakat nacizane tavsiye bunlara tekrardan bir kapı aralamayın, eski eskide kalmıştır diyerek önünüze bakmayı tercih edin. 

2020 Boğa Burcu Para ve Kariyer

Genel olarak sonbahar döneminde biraz daha hesaplı olmak, biraz daha giderleri dikkatli takip etmek gerekiyor. Ancak sonbahardan sonra yeni iş teklifleriyle, yeni kariyer alanları, farklı alanlardan gelecek davetler açısından yoğun bir enerji var. Bu dönemden sonra bir işte çalışanlar ise bulunduğu yere adaptasyon, kendini kabul ettirme ve ben de buradayım gibi bir imaj oluşturacak. Kasım ve aralıkta yaşanacak ay tutulmaları burcunuzla çok bağlantılı olacak. Boğa burcunda iş ve kariyer alanındaki dönüşümler ve gelişimler bu tutulmalara da bağlı olarak Kasım ve Aralık ayı gibi görülüyor. 

2020 İkizler Burcu Yorumları

Geçtiğimiz sene 2019 yılında birlikte iş yapmak, organizasyon kurmak veya girişimde bulunmak gibi fikirlerinizde Satürn size zorluk çıkardı. Bir ileri bir geri hareket ettirdi. Belki de iş yürüttüğünüz ortaklarınızdan veya müşterek iş yaptığınız arkadaşlarınızdan ayrılmak zorunda kaldınız. Şimdi ise bu ayrılıklar ve çalkantılı dönemin bir nebzede olsa yerine oturacağı, bu dönüşümlerin meyvesini alacağınız özel bir etki var. Hatta hayatınızda değiştirmek ve dönüştürmek istediğiniz her türlü konuda kalıcı sonuçların geldiği bir süreç başlıyor. Bu anlamda ikizler burcu 2020 yılı için kıymetli bir yıl olacak. Ancak ikizler burcu özelliklerinin başında bir işe kanalize olmak gibi bir kötü huyu olabilir. Şayet disiplinli olursanız ve zorluklara göğüs gerebilirseniz önemli şans kapıları sizinle olacaktır. Özellikle Ocak ve Haziran tutulmaları ise sizin için birçok işin sonuçlanmasını hızlandırabilir.

2020 İkizler Burcu Aşk ve İlişkiler

Aşk durumunda söz konusunu dönem için biraz karışıklıklar mevcut. Özellikle platonik aşklar gibi, gizli saklı aşklar gibi ilişkiler içerisinde bulunabilirsiniz. Bu kısma Mayıs ve Haziran döngülerin ekstra dikkat etmek gerekiyor. Bilhassa yükselen burcu ikizler olan kadınlarda istenmeyen gebelikler, beklenmedik hareketler ve asla olmaz dediğiniz bir takım olaylarla karşılaşılabilir. Bu anlamda ilişkilerde özellikle 13 Mayıs ile 25 Haziran arası daha kontrollü olmanızda fayda var. Kendinizi ilişki anlamında rahatlatacağınız ve daha olumlu haberler alacağınız dönem ise Ağustos'tan sonra başlıyor.

2020 İkizler Burcu Para ve Kariyer

2020 yılı ikizler burcu kariyer anlamında büyük bir mücadele ve rekaber içerisinde olduğu görülen bir yıla tekabül ediyor. Rekabet enerjilerinin ipuçları çok aktif bu sene. Özellikle Ekim ve Aralık arasında Mars, kariyer alanınızda sizi adeta bir savaş içerisine sokacak. Kimle rekabet ediyorsanız bu dönemde onunla yüzleşme gibi bir olayla karşı karşıya kalabilirsiniz. 1 Ekim ile 15 Ekim arasında iş ve kariyer konusuyla ilgili dikkat etmek ve gelen iş tekliflerini iyi değerlendirmek gerekiyor. Ondan sonra sonbaharın başlangıcıyla birlikte iş anlamında oldukça hareketli bir dönem geçireceksiniz. Bilhassa ortaklı işlerde ve büyüyeceğini öngördüğünüz bir işte o alana yönelebilir ve yatırım yapabilirsiniz.

2020 Yengeç Burcu Yorumları

Konfor ve rahatlık alanlarınızda yaşayacağınız değişimlerle birlikte 2020 yengeç burçları için oldukça hareketli geçecek. Bu değişimlerin olumlu tarafları kadar da olumsuz yönleri de olacak. Yürümesi zor ve bitmesi gereken bir evlilik ya da sürdürülmesi zorlaşan bir ilişki içerisindeseniz artık bu anlamda daha net kararlar alma potansiyeliniz daha yüksek. Sonuçlandıracağınız ve daha fazla yüzleşme yaşayacağınız bir süreç geçireceksiniz. Bu dönem içerisinde ayrılıklar yaşanabiliriz biraz daha kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz. Ancak bu durum kendi gücünüzün de farkına varmanıza sebep olacak. Jüpiter ise bu konuda yengeçlere destek verecek. Atmanız gereken ancak bir türlü atamadığınız adımlar için daha kararlı olacak ve bir şeyleri farkındayken yapmanın tadını çıkaracaksınız.

2020 Yengeç Burcu Aşk ve İlişkiler 

Ocak ayının ilk yarısında ilişkiler alanınızda venüs ilerliyor. 2020 yılına venüsün sizi desteklediği ve aktif etkisi olduğu bir şekilde giriş yapacaksınız. Yürüyen ilişkilerde flu bir şeyler görmek yerine daha net adımlar bekleyerek bu şekilde ilerleyeceksiniz. 1 Eylül 28 Eylül arasında Venüs burcunuza tam anlamıyla geçişini tamamladığında kendinizi ortaya koyma ve ilgi çekme gibi alanlarda da aktif olacaksınız. Nisan Ağustos arasında da Venüs aktif şekilde çalışmaya devam edecek. 2020 yengeç aşk ve ilişkiler adına yanınızda olacak ve şans getirecek. Bu anlamda aşk için şanslı bir sene denebilir. 

2020 Yengeç Burcu Kariyer ve Para

Ortaklı işler, girişimler, iş teklifleri artık Jüpiter desteğinde. Bu açıdan özellikle iş teklifleri açısından iyi bir sene olacak. Ayrıca Kasım ve Aralık tutulması size çok iyi gelebilir. Bu iş teklifleri ve girişimlere devam ettiğiniz takdirde sonbahara doğru meyvelerini toplayabilirsiniz. Eylül ve Ekim ayı gibi herhangi bir yurt dışı bağlantılı bir işte çalışıyorsanız bu anlamda Mars'ın zorlamasıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bilhassa Eylül ayında gerçekleşecek mars retrosu, eğitim ve yurt dışı konularında karışıklık doğurabilir. Ancak Kasım ve Aralık'ta kariyerle ilgili son derece güzel bir dönem sizi bekliyor. 

2020 Aslan Burcu Yorumları

Bu yıl çocuk sahibi olmak ya da eğer çocuk sahibiyseniz onların hayatlarındaki güzelliklerle dolu bir yıl geçirebilirsiniz. 2020 Aslan burcu için bir takım işlerin ve yolunda gitmeyen bazı durumların olumlu tarafa döndüğü daha doğrusu rayına oturduğu yıl olabilir.

2020 Aslan Burcu Aşk ve İlişkiler

2020 aslan burcu aşk ve ilişkiler alanında da oldukça aktif bir yıl olacak. Çok olumlu değişimler olabilir. Bir süredir yolunda gitmeyen durumlar varsa ya da hayatınıza yeni bir insanın girmesi gibi olaylar gerçekleşebilir. Tüm bu enerjiyle Jüpiter desteğini de alarak aşk ve ilişkiler alanında sizinle olacağını söyleyebiliriz. Özellikle 2020 yılının başı ve Haziran ayında meydana gelecek tutulmalar ile birlikte aşk ve ilişkiler anlamında daha aktif olabilirsiniz.

2020 Aslan Burcu Kariyer ve Para

Bekleyen ve ilerlemeyen ne varsa oturma dönemi. Hedefler ve amaçlar tutulmalarla birlikte yerine oturacak. Ocak, Haziran ve Temmuz tutulmaları hayatınızda önemli gelişmelerin olacağı, hedeflerinize ulaşacağınız, yeni bir iş ve alana yeni bir perspektife kavuşabileceğiniz aktif bir döngü olabilir. İşinizde kendini geliştirebilme, yeni ve farklı kontaklar kurma özellikle sonbaharla birlkte kalıcı sonuçlar elde etme potansiyeliniz var. Özellikle başkalarından gelecek kaynaklardan yararlanabilirsiniz. Bir alacağınız veya size kalan bir miras olabilir. 

2020 Başak Burcu Yorumları

Sizin için tutulmalar kariyer odaklı çalışacak. 2019 yılı kariyeriniz için özellikle çok yorucuydu. Bir ileri bir geri giden o enerjileri artık yerine oturtabileceksiniz. Kalıcı bir takım adım atabileceğiniz güzel bir dönem olacak. Kendinizi daha güvenli hissedeceğiniz daha netleşeceğiniz önünüzü daha parlak bir döneme giriyorsunuz. Emlak, gayrimenkul ve araç alım-satım gibi işlerle uğraşabilirsiniz. 

2020 Başak Burcu Aşk ve İlişkiler

Aşkta cesur kararlar alma potansiyeliniz bir hayli yüksek. Uzun süredir sabrettiğiniz bir süredir tahammül ettiğiniz alanlar ile ilgili kararlar alacağınız bir döngü olacak. 2020 başak burcu için mars etkisi söz konusu. Özellikle yaz ayların hareketli bir ilişki dönemi geçirebilirsiniz. Mars geçişi burada uzun süre barınacak.

2020 Başak Burcu Kariyer ve Para

Tutulmalar kariyer alanınız. Özellikle Ocak, Haziran ve Temmuz tutulmalarıyla kariyer alanınızda ilginç gelişmelerin içerisinde yer alabilirsiniz. Eğer Nisan ve Temmuz arasında bilhassa eğitim ile ilgili bir işiniz varsa kendinizi geliştirmek ve ileriye dönük adımlar atabilmek adına uygun bir dönem. Size yeni ufuklar açma ve yeni etkileşimlerde bulunma adına kıymetli etkiler veriyor. Parasal konularda ise Ekim ayına dikkat etmeye çalışın. Özellikle 14 Ekim ile 4 Kasım arasında Merkür retrosu var. Para alanınızda. Ama bolluk bereket anlamında hemde kariyerle ilgili 2020 yılı sizin için aktif bir yıl olacak. 

2020 Terazi Burcu Yorumları

Terazi burcu ve yükseleni terazi burcu olanlar 2020 sizin için neler vadediyor? Hedeflerinizi tekrar gözden geçireceğiniz bir sene var önünüzde. Bu alanda yapmanız gereken düzenlemelerin çok aktif olacağı bir etki var. Bilhassa yurt dışı kontakları ve bağlantıları açısından. Eğitim ve akademik konularla ilgili kendinizi geliştirmek istediğiniz noktalar var. Yakın çevrenizden destek almanız çok yüksek. Girişimlerle ilgili potansiyeliniz çok. 2020 terazi burcu için atılan adımların daha kalıcı olacağı bir yıl olacak. Çoğu işinizde ise Jüpiter'in size verdiği destekten yararlanacaksınız. 

2020 Terazi Burcu Aşk ve İlişkiler

2020 terazi burcu aşk ve ilişkiler alanında cesur adımlar attığınız bir sene olacak. Bir anlamda da dönüşüm döneminden geçeceksiniz. Ancak hiç ummadığınız beklenmedik yani planlamadığınız gelişmelerle de karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle mart ayı evlilik, nişan, yeni bir aşk ya da bu anlamda hayatınızdaki ilişkilerin aktif olması adına çok aktif bir ay. Şayet evlilik planınız varsa Mart ayına şahane bir şekilde denk getirebilirsiniz. Diğer taraftan Kasım ve aralık ayı arasında Venüs burcunuzda seyredecek yine bu da ilişki anlamında çok şanslı olduğunuzu gösteriyor. Ancak burcunuzun yöneticisi venüs bu yıl aynı zamanda retro hareketinde. Herhangi bir evlilik, nişan gibi bir etkinlik varsa mayıs ve haziran aylarına denk getirmemeye özen gösterin. 

2020 Terazi Burcu Kariyer ve Para

2020 terazi burcu para ve kariyer açısından yapmak istediklerinizle yapmak zorunda olduklarınızın gelgiti arasında kalacağınız bir yıl olacak. Yani gönlünüzün istedikleriyle mecbur kaldıklarınız arasında bir savaş vermek zorundasınız. Ancak satürn odaklı seyredileceği için hiçbir türlü sorumluluktan kaçmamalısınız. Bu yıl kendizi geliştirme ve benliğinizi fark etme açısından güzel bir yıl olacak. Yurt dışı ile ilgili ani kararlar gelebilir. Bu etkileri özellikle tutulmalar aktif kılacak. Bu anlamda 10 ocakta yaşanılacak tutulma çok aktif. Bir de temmuz ayı. Bunların dışında bir şeyleri tamamlamak ve işinizi sonuçlandırmak adına kasım ve aralık aylarında ilginç gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl bildiğiniz işlerde olun, macera aramayın. 

2020 Akrep Burcu Yorumları

Akrepler maddi anlamda son 2 yıldır çok ama çok zorlandıkları bir döngüden geçtiler. Çünkü Satürn tam maddi alanları gösteren noktaları işgal etti. Belki bu süre içerisinde yeni şeyler öğrendiniz özellikle daha fazla tutumlu olmayı. Sorumluluklarınız arttı. İşte 2020 akrep burcu için toparlanma süreci olacak. Parasal noktalarınızda Jüpiterinde bu alana geçmesiyle daha rahat çalışacağınız bir döneme geçiş yapacaksınız. Diğer yandan Satürn geçişi sebebiyle yakın arkadaşlarınızla, ailenizle ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Bu anlamda Satürn sizi zorlayabilir. 

2020 Akrep Burcu Aşk ve İlişkiler

Ciddi kararlar gelebilir. Bekarsanız evlilik kararları gelebilir veya evliyseniz bozulan bazı dengeler toparlanabilir. Özellikle bekar akrepler evlilikle ilgili özellikle yükseleni akrep burcu olanlar bu yıl bir evlilik planınız varsa Venüs gerilemesinin gerçekleşeceği 13 Mayıs ile 25 Haziran arasına denk getirmemeye çalışın. Bundan önce veya sonra yapabilirsiniz. Diğer taraftan Mars yılın büyük bir bölümünü aşk ve ilişkiler alanında geçirecek. Yine eylül ve ekim arasında bir retro söz konu bu tarihler arasında dikkatli olması gerek. 

2020 Akrep Burcu Kariyer ve Para

Finans, yayıncılık ve girişim alanlarında çok şanslı bir yıl olacak. Yeni iş olanaklarının da gelmesiyle birlikte bildiğiniz iş üzerinden gitmeyi tercih etmeyi unutmayın. Özellikle son yıllarda yaşadığınız maddi anlamdaki zorluklardan sonra bazı şeyler daha çok yerine oturacak ve bu konuda daha aktif olacaksınız. 

2020 Yay Burcu Yorumları

Yükselen burcu yay olanlar, ev, iş değişikliği, hayatınızda bazı değişiklikler, hiç bu anlamda beklenmedik planlar adına yoğun bir tempo yaşayacaksınız. Özellikle güneş burcu yay olanlar bilhassa çalışan yay burcu olanlar çok zorlu bir son 2 yıl geçirdi. Satürn nedeniyle yaptığınız işler görülmedi, hep geri planda kaldınız. Şimdi bu etkiden kurtulacaksınız. Genel itibariyle zaten çok fazla sorumluluk almak yerine hayatın keyfini çıkarmayı seven bir yapınız var. Satürn buralara da el koymuştu. Şimdi bu alanlarda da toparlanmalar olacak. Kısacası 2020 yay burcu olanlar için değişim yılı olacak. Her anlamda her konuda değiştiğinizi hissedeceksiniz. 

2020 Yay Burcu Aşk ve İlişkiler

Yaz aylarında özellikle Haziran'da dikkatinizin aşka yöneldiğiniz bir döneme işaret ediyor. Mart ile Ağustos ayları arası Venüs aşk alanınızda olacak. Bunun dışında 10 Ocak tutulması ve 21 Haziran tutulması ilişkilerde bir tamamlama verme potansiyeli gösteriyor. Ancak bilhassa yaz aylarında eğer bekarsanız evlenme potansiyeliniz ya da belki de bu döngüye hızlı bir biçimde ulaşma potansiyeliniz mevcut. 

2020 Yay Burcu Kariyer ve Para

2020 yay burcu kariyer ve para için yeni sektör, yeni ortaklıklar ve farklı bir alana gebe olabilir. Uzun süredir hep aynı noktada çırpındığınız, engellerle uğraştığınız noktalar artık aşılıyor ve önünüzü artık daha net görme, daha cesur hareket edebilme şansınız yükseliyor. Şayet emlak alanlarında bir işiniz söz konusuysa bu alanda çeşitli gelişimler yaşayabilirsiniz. Homofis çalışıyorsanız, burada önemli gelişmeler olabilir. Diğer yandan 23 Eylül ve 17 Kasım arası Venüs'ün kariyer alanlarınızda hareket etmesiyle başarılı bir çıkış yapma potansiyeliniz var. Ocak, Haziran ve Temmuz ayları sizin için çok önemli. 

2020 Oğlak Burcu Yorumları

2020 sorumluluklarınız arttığı bir sene. Kendinizi adeta yeniden inşa edeceksiniz çünkü satürn burcunuza doğru ilerliyor. Ancak hiç endişe etmeyin zaten oğlak burçları sorumluluk sahibi kişilerdir. Toprak burçları bu anlamda metanetlidir ama siz o skalanında başını çekiyorsunuz. Evlilik, aşk, ilişki, para hepsinde bir artış söz konusu. Çok daha fazla çalışabilirsiniz, çalışma temponuzda artabilir. Ama 2020 oğlak burcu için büyüme, gelişme ve disiplin senesi. Bunu yaparkende eskiden yıkmanız gereken ne varsa hayatınızda yıkıp burayı yeniden inşa ediyorsunuz. Diğer yandan da gayrimenkul anlamında alım-satım işleriyle birlikte gelirinizde bir artma potansiyeli var. Dolayısıyla bu konuda al-ver dengenizi iyi kurmanız gerekmekte. Fakat bu dönem içerisinde giderleriniz de artacak. Yalnız bu giderler daha çok yatırım için olabilir. 2020 yılı oğlak burcunun en çok dikkat etmesi gereken konu ise sağlık. Bilhassa dişler, kemikler ve omurganız. Bu sorumululuklarınız arttıkça satürn burayı biraz eğme eğilimine giriyor. 

2020 Oğlak Burcu Aşk ve İlişkiler

Aşk hayatında uzun süre kalacak olan Venüs, özellikle bekarsanız hayatınıza yeni birini alma potansiyelini aktif kılıyor. 2018, 2019 bu anlamda biraz zorlamıştı ama buranın şimdi daha aşka dönük olduğunu görebiliyoruz. 2020 Oğlak burcu aşk anlamında en dikkat edilmesi gereken olay Venüs retrosu. Bu dönem sizin açınızdan çok aktif geçecek. Eski bir sevgili, eski bir ilişki, ya da bitmesi gereken bir ilişki yeniden önünüze çıkabilir. Burayı dikkatli yönetmeniz gerekiyor çünkü oğlakların yeniye geçmesi gerekiyor. 

2020 Oğlak Burcu Kariyer ve Para

Mesleki konularda değişim görülebilir. Bunlar özellikle tutulmayla birlikte gelişim gösterecek. 2020 oğlak burcu kariyer ve para için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta işte var olan sorumluluklarınızın artması. Terfiler de alabilirsiniz. Ancak bunlarla birlikte düşmanlarda artıyor. Siz geliştikçe ve büyüdükçe beklemediğiiniz düşmanlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Rekabetlerle uğraşma potansiyeliniz var ve o kişilerle yaşayacağınız gerginliklere de dikkat etmeniz gerekiyor. 

2020 Kova Burcu Yorumları

2020 kova burçları için parlama senesi değil ama kendinizi fark etme senesi olacak. Kendi iç dinamik ve dengelerinizin yerine oturacağı bir süreç. Ev değişikliği, ofis değişikliği gibi hayatınızda bir takım değişiklikler meydana gelecek. Diğer yandan kazançlar ve mali konularda da çok fazla rekabet yaşayacağınız bir sene olacak. Ama bir taraftan da birikime gideceksiniz. Ekonomik olarak sevdiklerinizi desteklemeniz gereken bir 2020 yılı olabilir. Hatta kendi hayallerinizden bile feragat edip sevdiklerinizin gerçekleştirmesi gereken hedefleri için çabalayabilirsiniz. 

2020 Kova Burcu Aşk ve İlişkiler

Tutulmalar ilişki ve çocuk anlamında yoğun enerji veriyor. Burası çok aktif olacak belki çocuk sahibi bile olabilirsiniz. Özellikle Ocak, Haziran ve Temmuz aylarında ilişkiler, çocuklarla ilgili konular açısından aktif olacak. Şubat ve Mart ayında ise ilişkiler ile ilgili çok güzel gelişmeler var. Venüs burada kova burcunu çok destekleyecek. Genel olarak 2020 kova burcu aşk ve ilişkiler anlamında kendi kararlarını netleştirdikleri bir yıl olacak.

2020 Kova Burcu Kariyer ve Para

Kariyerde parlama değil, kendinizi keşfetme seneniz. Kendinizi bulmanız gerekiyor ancak sizinde düşman ve rakiplere karşı çok dikkatli olmanız gerekiyor. Özellikle kasım ve aralık gibi yılın son aylarında kariyerle ilgili yoğun enerjiler yaşanacak. Buradaki tutulmalar bilhassa sonuçlar doğurabilir. Önemli bir mars retrosu var bu sene. Parasal konularda zorluk çekeceğiniz bir dönem olabilir. Özellikle Haziran ve Temmuz aylarında parasal ve mali konulara dikkat etmeniz gerekiyor. 

2020 Balık Burcu Yorumları

İlginç bir sene olacak. Hedefler değişecek. Burası Satürn tarafından bloke edilmişti. Ama artık Satürn'ün buradan çıkıp yerine Jüpiter'in gelmesiyle kariyer ve iş anlamında daha iyiye gidebilirsiniz. Aynı zamanda Mars'ın uzun süre burcunuzda konaklamasıyla da iş teklifi almanız ve kariyerinize daha çok yoğunlaşmanızın önü açılacak. Elde etmek istedikleriniz için savaştan kaçınmayacağınız bir yıl olması mümkün. 

2020 Balık Burcu Aşk ve İlişkiler

23 Ekim ile 17 Kasım arası tam karşı burcunuza geçecek olan Venüs buradaki ilişkilerle ilgili güzel etkileşimler getirecek. 2020 balık burcu aşk ve ilişkiler anlamında da güzel enerjiler içeriyor. Bilhassa çocuk sahibi olma gibi bir düşünceniz varsa gerçekleşme oranı çok yüksek. Özellikle Şubat ve Eylül ayları söz konusu durum için son derece aktif. 

2020 Balık Burcu Kariyer ve Para

Kendi işinizi yapma, daha bağımsız çalışma, iş alanlarınızda belki departman değiştirme belki de sektör değiştirmek gibi özel alanlarınız olabilir. İş teklifleri adına da güzel enerjilerden geçiyorsunuz. Buralar çok aktif olacak. Kariyer anlamında girişim senesi olacak diyebiliriz. Fakat Merkür'ün bu yıl ki gerilemeleri sizin için önemli etkileşimler taşıyor. Öncelikle 17 Şubat ile 10 Mart arası tam gelir gider noktalarınızı gösteren tablo da sizin adınıza dikkat edilmesi gereken bir merkür gerilemesi mevcut. Akabinde sonbaharda ise aynı şekilde bir gerileme olabilir. O dönemi de iyi atlatırsanız önünüz bir haylı açık.