Adrenochrome nedir? Adrenochrome ne işe yarar? Adrenochrome ile ilgili başlayan tartışmalar yeni olmamakla birlikte ABD ünlü oyuncu Sandra Bullock’un güzellik için çocuk derisi enjekte ettirdiğini itiraf etmişti. Ünlü güzelin bu itirafı tüm dünyada çok fazla ses getirmişti. Adrenochrome ise kimyasal bir bileşen. Adrenochrome’un gündemde olması ise iddialara dayalı ve Wayfair ile bağlantılı. Wayfair’de ise çocuk ticareti yapıldığına dair bazı söylentiler ileri sürüldü. Kayıp çocukların online alışveriş sitelerinde satıldığı iddia edildi. Peki Adrenochrome nedir? Adrenochrome ne işe yarar?

Adrenochrome nedir?

Adrenochrome bir kimyasal bileşim. Adrenochrome ile ilgili iddialar özellikle ABD'li ünlülerin çocuk derisinden elde edildiği öne sürülen bu bileşeni kullandığı yönündeki bazı itiraf ve iddialarla yeniden alevlendi. Özellikle Sandra Bullock’un güzellik itirafı tartışmalara yol açtı. Wayfair üzerinden kayıp çocukların ticaretinin yapıldığı iddia edildi ve ünlülerin güzellik sırrı Adrenochrome’un 0-9 yaş arası çocuklardan elde edildiği öne sürüldü. Ancak konu ile ilgili herhangi bir kesin bilgi mevcut değil.

Adrenochrome ne işe yarar?

Adrenovücutta salgılanan adrenalinin (epinefrin olarak da bilinir) oksitlenmiş halidir. Vücut bu kimyasalı korku veya heyecan sırasında gerçekleşen adrenalin patlaması ile salgılıyor. Adrenochrom'un, sünnet olan Koreli çocuklardan elde ettiği söylense de bu konuyla ilgili oldukça rahatsız edici iddialar da mevcut. İddialara göre, adrenochrom 0-9 yaş aralığındaki çocuklardan elde ediliyor. Adrenochrome'un en bilinen etkisi kullananı gençleştirmesi ve yaşlanmayı büyük oranda geciktirmesi. ABD'li birçok ünlünün de bu yönetemi kullandığı düşünülüyor. 

Editör: Haber Merkezi