Ahmet Hamdi Çamlı istifa mı etti? AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın istifa ettiği öne sürüldü. Dedikodu sosyal medya üzerinde çokça konuşulmaya başladı. Vatandaşlar Ahmet Hamdi Çamlı neden istifa etti gibi soruların cevaplarını arıyor. 

Ahmet Hamdi Çamlı İstifa mı etti?

1965 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde doğan genç milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın istifa ettiği ileri sürüldü. Twitter üzerinden bazı hesapların iddiasına göre Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı istifa etti. Ancak çıkan dedikodulara rağmen resmi bir açıklama gelmedi. Ahmet Hamdi Çamlı'nın sosyal medya hesaplarında da herhangi bir açıklama olmadığı görülüyor. Öte yandan Çamlı'nın bugün YouTube kanalı kurduğu ve yaptığı çalışmaları bu kanal üzerinden duyuracağı öğrenilmişti.

Ahmet Hamdi Çamlı istifa mı etti? Ahmet Hamdi Çamlı kimdir?

Ahmet Hamdi Çamlı kimdir?

Sosyal medya platformlarında istifa hakkında istifa dedikodusu çıkan Ahmet Hamdi Çamlı biyografisi ve hayatı merak ediliyor. İşte Ahmet Hamdi Çamlı kimdir sorusunun yanıtları:

Türk gazeteci ve Milletvekili... Ahmet Hamdi Çamlı kimdir? İşte Ahmet Hamdi Çamlı biyografisi...

Ahmet Hamdi Çamlı, 15 Şubat 1965 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde doğdu.

Newport Üniversitesi Davranış Bilimleri Bölümü'nden mezun oldu. 

İstanbul İl Genel Meclis Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği, Türkiye İzcilik Federasyonu Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu ile Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığı görevlerini yürüttü. AK Parti İstanbul Milletvekili seçildi.

Ahmet Hamdi Çamlı istifa mı etti? Ahmet Hamdi Çamlı kimdir?

Ahmet Hamdi Çamlı, orta seviyede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır. 

Editör: Haber Merkezi