Ali Osman Beysir kimdir? Milliyetçi Hareket Partisi, Gürsu ilçe başkanlığı görevinde bulunan Ali Osman Beysir evinde yaşamına son verdiği öğrenildi. Ülkücü camianın sevilen isimlerinden Ali Osman Beysir'in ölümü büyük üzüntü yarattı. MHP İl Başkanı ve birçok parti görevlisi yaşanan olaydan sonra hastaneye koştu

ALİ OSMAN BEYSİR KİMDİR?

Ali Osman Beysir kimdir? Milliyetçi Hareket Partisi, Bursa Gürsu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ali Osman Beysir'in akşam saatlerinde yaşamına son verdiği öğrenildi. Ölüm haberi Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü camiayı yasa boğdu. 

Bursa'da yaşayan Ali Osman Beysir, MHP Gürsu ilçe başkanlığının yanı sıra Türk-Metal Sendikası Bursa 1 No'lu Şube Yönetim Kurulu'nda disiplin kurulu başkanı olarakta görev yapıyordu. Cumhuriyet Üniversitesi'nde elektrik bölümünden mezun olan Beysir, Bosch Türkiye firmasında çalışmaktaydı. Ülkücü camia içerisinde sevilen bir isim olan Ali Osman Beysir'in ölümü şok etkisi yarattı.

ALİ OSMAN BEYSİR NEDEN ÖLDÜ?

Olay saat 22.00 sıralarında Bursa'nın Gürsu ilçesinde meydana geldi. MHP Gürsu İlçe Başkanı Ali Osman Beysir, evinin bahçesinde bilinmeyen bir sebepten dolayı kendi tabancasıyla intihar etti

Ali Osman Beysir Kimdir?

Silah sesini duyan ailesi evden bahçeye indiklerinde, Beysir'i kanlar içinde yerde yatarken buldu. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tabanca ile başına ateş eden Ali Osman Beysir'e ilk müdahaleyi yaptı. Ağır yaralı olarak ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Beysir, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

'TEŞKİLAT OLARAK ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ'

Olayı duyan Ali Osman Beysir'in yakınları ve partililer hastaneye akın etti. Hastaneye gelen MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Cihangir Kalkancı, çok üzüntülü olduğunu belirterek, "Akşam saatlerinde elim olay oldu. Teşkilat olarak çok üzüntülüyüz. Merhumun cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Orhaneli İlçesi Topuk Köyünde defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet dilerim" dedi.
 

Editör: Haber Merkezi