Survivor 2020 yarışmasında güzelliğiyle büyüleyen Aycan Yamaç kimdir sorusu çokça araştırılıyor. Dün çıktığı oyunları kazanmayı başaran kadın futbolcu Aycan Yanaç nereli, kaç yaşında gibi sorular gündemde

Aycan Yanaç kimdir?

Aycan Yanaç kimdir?

Survivor 2020 de sakatlıklar ve şanssızlıklar birbirini izlerken Aycan Yanaç ön plana çıktı. Güzelliğiyle izleyicileri büyüleyen Aycan yanaç kimdir sorusu da çokça araştırılmaya başlandı. Peki Aycan Yanaç kimdir? Aycan yanaç kaç yaşında ve nereli? İşte tüm bu soruların cevabı.

Aycan Yanaç nereli?

Aycan Yanaç'ın, 21 Kasım 1998 tarihinde Almanya'nın Nürnberg kentinde doğduğu biliniyor. Peki Aycan Yamaç aslen nereli. Aycan Yanaç aslen İzmirlidir. Akrep burcudur ve Türkiye A Milli Kadın Futbol takımında forma giyen futbolcudur. Aycan Yanaç, forvet mevkiisinde oynuyor ve en son Estonya karşısında Türkiye formasını giymiştir. Futbola da doğduğu şehir olan Nürnberg'de başlayan Aycan Yanaç daha sonra Köln'e transfer olmuştur. 

Aycan Yanaç kimdir?  survivor

Aycan Yanaç instagram

Aycan Yanaç başarılı geçen futbol kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Güzelliğini ise aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya platformlarında paylaşmayı ihmal etmiyor. Özellikle Aycan yanaç instagram hesabında oldukça etkin. 50 binden fazla takipçisi bulunan Aycan Yanaç, Survivor 2020 yarışmasının ardından daha fazla takipçi sayısına ulaşabilir.