Berfin Özek kimdir? Eski sevgilisi Casim Ozan Çeltik tarafından yüzüne asit dökülerek yakılan ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gündemine giren Berfin Özek çok konuşalacak bir karar imza atarak Casim Ozan Çeltik hakkındaki şikayetinden vazgeçti. Çeltik, 13 yıl hapis cezası almıştı. Bu gelişmelerin akabinde Berfin Özek kimdir? Casim Ozan Çeltik serbest mi kaldı? Berfin Özek neden şikayetinden vazgeçti gibi sorular araştırılmaya başlandı. İşte yanıtları

Berfin Özek kimdir?

Berfin Özek, eski sevgilisi hakkında yaptığı şikayetten vazgeçti. Yüzüne asit atarak tüm Türkiye'nin tepkisini çeken ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bir konuşmasına kadar gündeme gelen olayda Casim Ozan Çeltik 13 yıl hapis cezası almıştı. Bu gelişmeden sonra Berfin Özek kimdir sorusu araştırılmaya başlandı.

Berfin Özek, okuldan eve dönerken eski sevgilisi tarafından önü kesilmiş ve elinde tuttuğu 1,5 litre asidi Özek'in, yüzüne ve göğsüne doğru dökmüştü. Bu saldırı sonucu Özek'in yüzü yanmış, sağ gözü kör olmuştu. Ayrıca süt bezleri de zarar görmüştü

Bu olayın ardından okulu bırakan Özek, tedavi için yardım isteğinde bulunmuş, Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle Bodrum'da özel bir hastane tarafından tedavi masrafları üstlenilmişti. 

Berfin Özek kimdir? Berfin Özek şikayetinden neden vazgeçti

Berfin Özbek neden şikayetinden vazgeçti?

Konuyla ilgili Berfin Özbek cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken, Özek'i savunan avukatı çarpıcı açıklamalara imza attı. Öldüren sevgi olmaz diyen Özek'in avukatı Mehtap Sert, "Öldüren sevgi istemiyoruz şiarımıza ters düştüğünden, Berfin Özek’le ilgili hiçbir çalışmada yer almayacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz" açıklamasında bulundu.