BEŞİKTAŞ RİZESPOR ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Beşiktaş Rizespor şifresiz canlı izlemek isteyenler için muazzam bir tercih olabilir. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Göztepe'yi 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Siyah-Beyazlı ekip, yine taraftarı önünde zorlu Rizespor engelini aşmak istiyor. Deplasmanda Sivasspor'dan alınan mağlubiyet sonrası toparlanma sürecine giren Kara Kartal takım içi uyumun giderek artması ve yeni transferin kattığı güç ile şampiyonlıuğa göz dikmiş durumda. Bu yolda ise Beşiktaş Çaykur Rizespor arasındaki maç çok önemli. 40 bin Beşiktaşlı taraftarın stadyumda takip edeceği maçı milyonlarca futbolsever de ekran başında takip edecek. Peki Beşiktaş Rizespor canlı izlemek için link var mı? İşte Beşiktaş Rizespor bein sports şifresiz canlı ve naklen izle

BEŞİKTAŞ RİZESPOR MAÇ SAATİ VE BİLGİLERİ

Beşiktaş JK İlk 11: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Dorukhan, Oğuzhan, Boyd, Ljajic, Lens, Güven.

Çaykur Rizespor İlk 11: Gökhan Akkan, Moroziuk, Aberhoun, Chatziisaias, Melnjak, Attamah, Vetrih, Samudio, De Pauw, Boldrin, Oğulcan Çağlayan.

Maç: Beşiktaş - Çaykur Rizespor

Stadyum: Beşiktaş Vodafone Park Stadyumu

Saat: 21.45

Hakem: Yaşar Kemal Uğurlu

TV: beIN SPORTS HD 1

NAMAĞLUP RİZE

2019-2020 sezonuna hızlı bir giriş yapan Çaykur Rizespor, İsmail Kartal yönetiminde çıktığı ilk iki maçı kazanmayı başararak puanını 6'ya yükseltti. Zorlu Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ni tek golle geçen Karadeniz temsilcisi, kendi evinde ise Sivasspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti ve Beşiktaş'ın karşısına namağlup bir şekilde çıkmaya hak kazandı. İki zorlu takımın mücadelesi beşiktaş rizespor şifresiz canlı izle şeklinde izlenebilir. 

Beşiktaş Rizespor şifresiz canlı izle bein sports canlı izle

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER ATAĞI

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında uzak kalan ve istediği puanı yakalayamayan Beşiktaş, yeni transfer sezonunda kolları sıvadı. Başta teknik direktör değişikliği yapan kara kartal Şenol Güneş'in yerine takımın başına Abdullah Avcı getirildi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın en önemli isimlerinden biri olan Quaresma ile yolları ayıran kulüp bu sezon flaş transferlere de imza atmış oldu. İşte siyah beyazlı takıma gelen yeni futbolcular:

BEŞİKTAŞ ÇAYKUR RİZESPOR ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ( ÜYELİK GEREKTİREBİLİR )

  • Georges-Kevin N'Koudou - Sol Kanat
  • Víctor Ruiz - Stoper
  • Tyler Boyd - Sol Kanat
  • Pedro Rebocho - Sol Bek
  • Douglas - Sağ Bek
  • Mohamed Elneny - Önlibero
  • Sedat Sahintürk - Orta saha sol
  • Umut Nayir - Santrafor

BEŞİKTAŞ'IN UEFA AVRUPA LİGİ RAKİPLERİ

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalan Beşiktaş'ın rakipleri dün çekilen kura sonucunda belirlendi. K Grubu'nda yer alan temsilcimiz nispeten zorlu bir gruba düştü. İngiltere'den Wolves, Portekiz'den Braga ve Slovakya'dan Slovan Bratislava takımlarıyla eşleşen Beşiktaş, ligdeki karşılaşmaları kazanıp odak noktasını UEFA'ya da yönlendirmek istiyor.

Editör: Haber Merkezi