Biran Ceren Dörter kimdir? Shallow şarkısıyla o ses Türkiye sahnesine çıkan Biran Ceren sesi ve tarzıyla seyircileri ve jüriyi büyüledi. O ses Türkiye izleyenleri Biran Ceren Dörter kimdir sorusunu araştırmaya başladı. İşte Biran Ceren Dörter biyografisi..

BİRAN CEREN DÖRTER KİMDİR?

Biran ceren Dörter o ses Türkiye sahnesinde seslendirdiği ‘shallow’ şarkısıyla büyük beğeni topladı. 4 jürinin de döndüğü yarışmacı hakkında birçok şey merak edilmeye başlandı. İşte Biran Ceren Dörter kimdir? 

O Ses Türkiye’nin 9 sezon öncesinde ilk sezonda da katılan Biran Ceren Dörter’e o gün kimse dönmemişti. O günden itibaren kendisini geliştirmeye devam eden Dörter, yeniden O Ses Türkiye sahnesinde yer aldı

İngilizce ve Almanca'yı ileri düzeyde konuşabilen Biran'ın uzun bir süredir Antalya'da yaşadığı biliniyor. 

Antalya Anadolu Otelcilik ve Turizm lisesinden 2009 tarihinde mezun olan Biran Ceren Dörter, Anadolu Üniversitesi'nde Uluslararası ilişkiler bölümünü bitirdi. Daha sonra çeşitli otellerde garsonluk ve barmenlik gibi görevlerde bulundu. Türk Telekom ve Havaş gibi kurumsal firmalarda da çalışan Biran Ceren Dörter, tekrardan müziğe geri dönerek O Ses Türkiye sahnesinde yer aldı. 

Biran Ceren Dörter, 9 yıl önce jüri koltuğunda oturmasına rağmen ona dönmeyen Hadise'yi seçerek büyük bir sürprize de imza attı.

Editör: Haber Merkezi