Buse Özdil kimdir? Buse Özdil YouTube ve diğer sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlar sebebiyle çokça takip ediliyor ve araştırılıyor. İşte Buse Özdil'in YouTube kanalı ve çok daha fazlasıyla Buse Özdil kimdir?

BUSE ÖZDİL KİMDİR?

YouTube'da 150 binden fazla abonesi olan Buse Özdil biyografisi merak ediliyor. İşte kendi ağzından Buse Özdil'ın hayatı...

Buse Özdil Kimdir?

6 Temmuz 1999 Kocaeli doğumluyum. 2004'te kardeşim Ceylin dünyaya geldi, o zamanlar nereden bilebilirdik büyüyünce bizi binlerce kişinin tanıyacağını ve Ceylin'in de "Sait Faik'in Abasıyanık Kitabı" lafı ile tanınacağını (!) ... Aslında çok eğlenceli ama çok zor bir çocukluk geçirdim. Çok erken yaşta olgunlaşmak zorunda kaldım çünkü ben 8, Ceylin 3 yaşındayken annemizle babamız ayrıldılar ve yıllarca babamızı görmedik. Bir nevi bizi terketmiş gibiydi. Annemin de çalışması gerekiyordu ve Ceylin'i ben büyüttüm sayılır. Daha sonraki 5 yıl yalnız yaşadık ve gerçekten zor günler geçirdik buna rağmen annem sayesinde her şeyi görme ve deneyimleme fırsatımız oldu. O olmasaydı ne yapardık bilmiyorum, şu an onun da bu kadar seveni olmasını çok normal karşılıyorum çünkü o bunu gerçekten hak ediyor.  Yalnız yaşadığımız 5 yıl sonunda annem ikinci kez evlendi ve Kocaeli'den İstanbul'a taşındık, bir kardeşim daha oldu.

Buse Özdil Kimdir?

BUSE ÖZDİL YOUTUBE MACERASI

O da YouTube çocuk kanalları ve oyun kanalları arasında tanınan Poyraz Eser. O doğduktan sonra hayatımız değişti, onun sayesinde YouTube'u ve çocuk kanallarını keşfettik. Bu işten para kazanıldığını keşfettik ve 2015'te YouTube'a ilk videomuzu yükledik. Gerekli ekipman ve videolar için oyuncak masrafımızı karşılayacak bir bütçemiz olmadığından kredi bile çektik. Ve bir buçuk sene her gün iki hatta bazen üç video yüklememize rağmen çektiğimiz krediyi ödemeyi geçin hiç para kazanamadık. Ama annem hiç pes etmedi, sabahlara kadar video çekip edit yaptık, sabrettik ve 2017 yılında kanalımız yükselişe geçti bir sene içinde 30bin'den 300bin'lere çıktı abonemiz. Daha sonra da büyümeye devam etti. Şu an 950bin abonemiz var. Yeni kanallar açtık. Benim adıma olan ve şu an iyi izlenmeler aldığım 155bin aboneli Buse Özdil kanalım, kardeşlerimin kanalları, başka küçük oyuncak kanallarımız ve en büyüğü Bidünya Oyuncak kanalı olmak üzere bir çok kanalın hem içeriklerini üretiyoruz hem editini yapıyoruz hem de video düzenlemeleriyle reklamlarıyla ilgileniyoruz.

buse özdil kimdir

BUSE ÖZDİL NEREDE OKUYOR?

Tüm bunların yanında Kocaeli Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği okuyorum. Aynı zamanda Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün kurucuları olduğu Akademi 35.5'ta Oyunculuk eğitimi alıyorum. Keman ve piyano çalıyorum. Ve uygulama geliştirmek için kod yazıyorum. Hala daha bu yaptığım onlarca işten hangisine daha yatkın olduğuma karar vermiş değilim bu yüzden hepsini bir arada yürütmeye çalışıyorum. Yemek yemeyi ve özellikle yemek yapmayı çok seviyorum. Evin mutfağından ben sorumluyum her gün yemekleri ve tatlıları ben yapıyorum. Yeni tatlar keşfetmek ve denemek beni çok motive ediyor. Mutfakta kendimi çok iyi hissediyorum hem yaparken, hem yerken :) Son zamanlarda Instagram'ımı geliştirmeye başladım. Yıllardır YouTube'dayım, yeni fenomenler daha fenomenin f'si değilken ben YouTube'da tanınıyordum fakat Instagram YouTube'un önüne geçti sosyal anlamda. Bu yüzden Instagram'a da ağırlık vermeye başladım. Şu an 25bin civarı bir takipçim var Instagramda da.

Editör: Haber Merkezi