Esma Çakır kimdir? İtalya'da muhalefetin protestosunu anlatırken rahatsızlandı. Elini başına götüren ve sıkça öksüren Esma Çakır, NTV tarafından canlı yayından alındı. Ancak NTV İtalya muhabiri hakkında bilgilendirici açıklama henüz yapılmadı. Esma Çakır'ın durumu hakkında vatandaşlar endişe etmeye başladı. 

Esma Çakır kimdir?

İtalya'nın Roma kentinde yaşayan Esma Çakır, canlı yayın esnasında fenalaştı ve NTV tarafından yayını kesildi. Yaşanan gelişmenin ardından Esma Çakır'ın durumu merak konusu oldu. Koronavirüs tehlikesini en üst seviyede geçiren İtalya'da yaşayan Esma Çakır, uzun yıllardır gazetecilik yapıyor. Çeşitli yayın kuruluşlarında İtalya temsilciliği yapan Çakır, sık sık televizyon ve YouTube ekranlarında da karşımıza çıkıyor. Son NTV yayınında ise üst üste öksüren ve başını tutan Çakır, yayından alındı. Esma Çakır'ın durumu hakkında henüz bir açıklama yok. 

Çakır'dan açıklama

Esma Çakır, merak edilen konuyla ilgili açıklama yaptı ve "Sağlığımla ilgili endişe edilecek bir durum yok. Kısa süreli bir fenalık durumu yaşadım ve gereken kontroller, protesto gösterileri nedeniyle hemen meydanda hazır bekleyen bir ambulansta yapıldı. Spesifik bir rahatsızlık durumu söz konusu değil. Dünden beri evde dinlenmekteyim. " dedi

Editör: Haber Merkezi