Ülke TV'de geçen hafta yayınlanan Arafta Sorular programına sunucu Esra Elönü, Sevda Noyan'ı konuk etmişti.

Noyan programda “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür. Biz çok donanımlıyız maddi manevi olarak. Bizim sitede halen 3-5 kişi var, benim listem hazır” demiş, bu sözler büyük tepki çekmişti.

TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç da tartışmalara katılmış ve "“Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek” ifadelerini kullanmıştı. Arınç, Esra Elönü’den de “Zaman zaman beni korkutur” diye bahsetmişti.

Programın sunucusu Esra Elönü’nün Arınç’a Twitter'dan oldu.

Elönü şu ifadeleri kullandı:

- Konuşan maklube tepsisi Arınç’ın canlı istifrasını gördüm. Pensilvanya ceketiyle yamadığı avukatlık cübbesini giysin kendi adamlığını yargılasın. Ben kendisini korkutuyorsam ne büyük şeref, söylemindeki ucuzluk da şimdiye kadar gösterdiği tırsmışlığın siyasi Cv ‘sidir.

- Erdem ve izan çölü ruhunuzun hastalığı kibrinizin vesikalığıdır. Bakalım ilahi mahkemede kimin cübbesini giyeceksiniz. Zavallıca gündeme tutunma çabalarınızla eğlenmeye devam edin. Daha yazacak çok şey var lakin sizin seviyenizin olduğu yerlerde tel çekmiyor mazur görünüz.

-Ne demiştim seçim sonrasında, oy sandıklarını değil adam sandıklarımızı konuşalım. Konuşuyoruz işte.

-Siz aslında her şeyi çok iyi biliyorsunuz. Sizi eleştirenlere karşı o tevazu görünümlü taramalı dilinizi kullanıyorsunuz lakin şerefli milleti tarayan şerefsizleri aynı hiddet ve öfkeyle kınadığınıza şahit olmadım. Neden?

- Fazilet Durağının önüne 45 kişilik yalanı park etmişler otobüs yanaşamıyormuş.

Editör: Haber Merkezi