FURKAN BAYRAKTAR KİMDİR?

Furkan Bayraktar kimdir? Sosyal medyada özellikle Instagram'da videolar çekerek tanınmaya başlayan Furkan Bayraktar'ın özgeçmişi merak ediliyor. Bizde sizler için hem Furkan Bayraktar'ın biyografisini hem de kendisiyle gerçekleştirdiğimiz küçük bir röportaj hazırladık.

Sosyal medya denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden Bayraktar, 1999 yılının Kasım ayında İstanbul Silivri’de dünyaya geldi. Ortaokul mezunu olan ünlü isim aslen Trabzon Akçaabat’lıdır ve yaşantısını Trabzon’da sürdürmektedir. Bugüne kadar birçok dizi ve sinema filminde rol alan genç isim, 2014 yılında sosyal medyada "vine" videoları çekerek tanınmaya başlamıştır. Instagram üzerinde 900 binden fazla takipçisi bulunan Furkan Bayraktar Trabzonspor taraftarı olarakta bilinmektedir. Birbirinden eğlenceli ve komik videoları takipçileri ile buluşturmaya devam eden Furkan Bayraktar, 1.70 boyunda ve esmer tenlidir. 

FURKAN BAYRAKTAR RÖPORTAJ

Sosyal medyanın genç fenomeni Furkan Bayraktar ile aynı zamanda kısa bir röportajda gerçekleştirdik. İşte Furkan Bayraktar röportajı:

"Olkan Soycan Kimdir? Olkan Soycan oynadığı diziler neler?" Adlı yazıyı okuyun

1. İleriye dönük planlarını biraz anlatır mısın? 

En büyük hayalim oyunculuk. Gelecekteki tüm planlarımda sadece oyunculuk üzerine kurulu. 

2. Sosyal medyanın hayatındaki yeri nerede?

Sosyal medya hayatımın büyük bir bölümünü kaplıyor aslında.Oradaki takipçilerimin sevgisi beni daha da çok sosyal medyaya bağlıyor.Hayatımın büyük bir bölümünü orada geçiriyorum diyebilirim.

3. Bir sosyal medya fenomeni olarak Trabzon'da yaşamanın zorluğu var mı?

Genel anlamda bakarsak yok.Ama konuyu geniş kapsamlı hale getirirsek var. Önceki sorularda da cevap vermiştim aslında. Oyuncu olmak en büyük hayalim. Trabzon gibi bir şehirde bu hayalimi gerçekleştireceğimi pek zannedemiyorum. Ama şehrimi de çok seviyorum.

Editör: Haber Merkezi