İbrahim Gökçek kimdir? İbrahim Gökçek neden öldü? 324 gün boyunca ölüm orucunda olan ve geçtiğimiz günlerde ölüm orucunu sonlandıran İbrahim Gökçek yaşamını yitirdi. 5 Mayıs tarihinde ölüm orucunu yitiren İbrahim Gökçek'in bugün ölüm haberi geldi. Ardından vatandaşlar İbrahim Gökçek ile ilgili araştırmalara başladı. İbrahim Gökçek kimdir? İbrahim Gökçek neden öldü?

İbrahim Gökçek kimdir?

Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek ve diğer arkadaşlarının İçişleri Bakanlığınca arananlar listesine alınması ve 3 yıldır konserlerine izin verilmemesi, üyelerinin serbest bırakılması için grev yapıyordu. 1985 yılında kurulan Grup Yorum'un üyesi olan İbrahim Gökçek 5 Mayıs tarihinde ölüm orucunu sonlandırdığını açıklamıştı. Ardından konser vermek için başvuruda bulunacağını söyleyen İbrahim Gökçek hayatını kaybetti.

İbrahim Gökçek neden öldü?

Ölüm orucuna son veren İbrahim Gökçek tedavi için hastaneye kaldırılmıştı. Ancak İbrahim Gökçek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Grup Yorum'un internet sitesinden yapılan açıklamada İbrahim Gökçek'in durumunun dün ağır olduğu bildirilmişti. Vücudunda kan kalmadığı bildirilen açıklamada 3 lt kan takviyesi yapıldığı ifade edilmişti.

Editör: Haber Merkezi