İlker Canikligil kimdir? "Olmaz öyle saçma ....." serileriyle adından sıkça söz ettiren ve realist tavırlarıyla tanınan İlker Canikligil koronavirüs şüphesiyle hastaneye yattığı videosunu paylaştı. Yaşanan gelişmelerin ardından sevenleri İlker Canikligil kimdir? İlker Canikligil nereli ve kaç yaşında gibi soruları merak ediyor. İşte İlker Canikligil özgeçmişi

İlker Canikligil kimdir?

Sabah saatlerinde YouTube'da canlı yayın yaparak bazı şikayetlerini dile getiren İlker Canikligil koronavirüs şüphesiyle hastanede. Ateş ve kas ağrısı gibi şikayetleri sebebiyle hastaneye giden İlker Canikligil, zatürre olduğu gerçeğiyle karşılaştı. Peki İlker Canikligil kimdir?

İlker Canikligil kimdir? İlker Canikligil koronavirüs mü?

Bugüne kadar birçok kısa film, film ve belgesel alanında projeler ortaya koyan İlker Canikligil, son zamanlarda YouTube macerasıyla birlikte popülerliği artış gösterdi. Özellikle İlker Canikligil Emrah Safa Gürkan ile yaptığı programlar ve Ekşi Sözlük hakkında yazılanlarla birlikte bir anda gündeme oturdu. İstanbul'da doğdu.  Saint Joseph Fransız lisesi 1991 yılında bitirdi. Dört yıllık eğitim için Marmara Üniversitesi RTS bölüme girdi. Üniversite hayatı bittikten sonra reklam işlerine girdi. Birçok ünlü markanın reklam film projelerinde yer aldı. Bir dönem İstanbul Film Akademisi yönetmenliğini yürüttü. 

İlker Canikligil koronavirüs mü?

Ünlü yönetmen  İlker Canikligil youtube kanalından yaptığı canlı yayınla koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Farklı bir hastanede testin ve işlemlerin ağır gitmesinden dolayı, hızlı test yapan bir hastaneye yatan Canikligil, burada yapılan hızlı test sonucunun pozitif çıktığı ve koronavirüs pozitif tedavisi gördüğünü açıkladı.

Editör: Haber Merkezi